Aquest dijous, trobada a l’Instagram del TNC amb Sol Picó i Cristina Morales per parlar de ‘Malditas plumas’

Coincidint amb la setmana del Dia Internacional de la Dansa 2020, la propera trobada d’El TNC a Casa serà amb Sol Picó, una de les ballarines i coreògrafes més destacades del país, i Cristina Morales, Premio Nacional de Narrativa 2019 amb Lectura fácil i autora d’aguns dels textos de Malditas plumas.

Sol Picó i Cristina Morales parlaran de Malditas plumas, l’última creació de Sol Picó i un dels espectacles de dansa que s’havia d’estrenar el passat 27 de març a la Sala Tallers del TNC però que per causa de la situació d’alerta sanitària, es va haver de cancel·lar. Malditas plumas és una producció del Teatre Nacional de Catalunya, de Dansa. Quinzena metropolitana i de Sol Picó Companyia de Dansa, la qual el TNC té la voluntat de reprogramar durant la temporada 2020-2021.

La trobada es podrà seguir en directe aquest dijous a les 18 h a l’Instagram del TNC i, una setmana més, el públic podrà interactuar en temps real amb les ponents.

Dia: dijous 30 d’abril (coincidint amb la setmana del Dia Internacional de la Dansa 2020)
Hora: 18 h
Amb: Sol Picó, ballarina i coreògrafa, i Cristina Morales, escriptora i autora d’alguns dels textos de Malditas plumas.
Espai virtual: Instagram del Teatre Nacional de Catalunya. Usuari: @teatrenacional

La Biblioteca del TNC, una excel·lent acollida per part del públic:
Gràcies a la col·laboració amb Arola Editors, el Teatre Nacional de Catalunya ha donat accés gratuït a 60 llibres de textos teatrals estrenats al TNC durant els darrers anys. Aquests llibres estan disponibles a www.tnc.cat, en format de lectura, no descarregables i a l’abast de tothom. A la web del TNC, també s’hi ha publicat un seguit de materials complementaris a les obres, com ara articles, textos de prologuistes de les edicions i entrevistes. Periòdicament, el TNC recomana una lectura de la Biblioteca del TNC i organitza diferents trobades virtuals.

La Biblioteca del TNC ha estat l’activitat que ha aportat més visites a la web del Teatre Nacional de Catalunya durant la temporada 2019-2020.

 

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Artes Escénicas

This site is protected by wp-copyrightpro.com