Gerard Aledo (exAnimal) avança “Serem l’aire”, primer single del seu nou treball ‘Obrint els ulls’

Gerard Aledo presenta «Serem l’aire», el primer single d’avançament del seu nou treball Obrint els ulls (Halley Records, 2020), que és també la carta de presentació de la nova aventura en solitari del cantant vallesà.

Aquest single, que és el que tema que obre l’àlbum, explica que tot i que caurem cent vegades amb la mateixa pedra, cal quedar-se amb les coses bones, aprendre i créixer de cada caiguda, i acceptar els nostres defectes. «Serem l’aire» d’acceptar i de perdonar.

Només un any després d’acomiadar-se dels escenaris amb Animal, l’artista presenta un projecte més proper i intimista sota el seu nom propi. Obrint els ulls convida a descobrir la part amagada rere la pell del cantant.

Gerard Aledo explica que l’àlbum, que comptarà amb sis nous temes i que veurà la llum el proper 8 de maig, respon a «les ganes d’explicar el que vull de la manera que ho vull, essent sincer i natural amb mi mateix en cada petita passa».

Gerard Aledo gaudeix d’una llarga trajectòria dalt dels escenaris. Primer com a guitarrista de la desapareguda banda AlQuadrat i després com a líder i cantant d’Animal, formació musical que Gerard Aledo va posicionar entre les més importants de casa nostra amb només dos discs, Més enllà de les paraules La melodia del foc. Algunes de les cançons incloses en aquests àlbums com «Només amb tu», «Si tot va bé» o «Fets a mida», ja formen part del cançoner popular del nostre país i han aconseguit ser número u de les emissores musicals catalanes. La seva aventura en solitari es va estrenar amb la bonica «Quan tot hagi acabat«, un cant a aquella persona a qui s’ha vist obligat a deixar de veure, amb la que imagina totes aquelles coses que aviat podran tornar a fer juntes per recuperar el temps perdut. Gerard Aledo va acompanyar aquesta cançó amb un videoclip amb imatges dels seus seguidors que reflectien els moments bonics d’aquella vida quotidiana desconfinada, que ara tant s’enyora i es valora. A partir d’ara, Gerard Aledo ja forma part de l’univers musica català amb una aventura personal que cantarà més obertament d’allò més íntim, dels seus sentiments, de les seves històries, en definitiva, d’ell mateix.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com