Aquest divendres, trobada a l’Instagram del TNC per parlar de ‘Solitud’ amb Alícia Gorina, directora de l’obra, i Sílvia Delagneau, escenògrafa del muntatge

Alícia Gorina (directora de Solitud) i Sílvia Delegneau (escenògrafa de l’obra) protagonitzen la propera trobada d’El TNC a Casa. Directora i escenògrafa parlaran de Solitud, obra de Víctor Català amb la qual l’autora alça la veu d’un dels personatges femenins més apassionants que han nascut dins la literatura catalana. La trobada es podrà seguir en directe aquest divendres a les 18.30 h a l’Instagram del TNC i, una setmana més, el públic podrà interactuar en temps real amb les ponents.

Solitud ha estat l’espectacle central de l’Epicentre Pioneres. L’obra, que pràcticament havia exhaurit totes les seves funcions, es va estrenar el 5 de març a la Sala Petita del TNC i va haver d’aturar les seves representacions el 12 de març a causa de les restriccions de l’estat d’alarma. Ara el TNC té la voluntat de reprogramar Solitud durant la temporada 2020-2021.

Les lectures recomanades d’aquesta setmana són Les cartes de Víctor Català i Dur desig de durar, pròleg de Mercè Ibarz a Pioneres modernes. Dotze autores de l’escena catalana 1876-1938. Ambdós textos permetran a l’espectador descobrir i apropar-se a la figura de Victor Català, autora de Solitud, i estan disponibles en format digital a l’apartat de Teatre reunit d’El TNC a Casa.

Dia: divendres 8 de maig
Hora: 18.30 h
Amb: Alícia Gorina, directora de Solitud, i Sílvia Delagneau, escenògrafa del muntatge.
Espai virtual: Instagram del Teatre Nacional de Catalunya. Usuari: @teatrenacional

La Biblioteca del TNC, una excel·lent acollida per part del públic:
Gràcies a la col·laboració amb Arola Editors, el Teatre Nacional de Catalunya ha donat accés gratuït a 60 llibres de textos teatrals estrenats al TNC durant els darrers anys. Aquests llibres estan disponibles a www.tnc.cat, en format de lectura, no descarregables i a l’abast de tothom. A la web del TNC, també s’hi ha publicat un seguit de materials complementaris a les obres, com ara articles, textos de prologuistes de les edicions i entrevistes. Periòdicament, el TNC recomana una lectura de la Biblioteca del TNC i organitza diferents trobades virtuals.

La Biblioteca del TNC ha estat l’activitat que ha aportat més visites a la web del Teatre Nacional de Catalunya durant la temporada 2019-2020.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Artes Escénicas

This site is protected by wp-copyrightpro.com