El FC Andorra oferirà un descompte als seus abonats pels partits suspesos de la temporada 2019/20

El club aplicarà un descompte de fins al 25% en l’abonament de la temporada 2020/21 i permetrà l’entrada als 3 primers partits de la propera temporada amb l’abonament 2019/20 a aquells que no renovin l’abonament.

Després de 21 anys el FC Andorra ha tornat aquesta temporada a la Segona divisió B i Prada de Moles s’ha vestit de gala amb la presència dels aficionats al camp. L’equip s’ha fet fort a casa al llarg de les jornades amb el caliu dels abonats, que des del primer partit a casa s’han fet notar amb la seva presència a les graderies animant l’equip tricolor.
Per un club com el FC Andorra que ha iniciat aquesta nova etapa a la Segona divisió B amb tota l’ambició, és molt important compartit la il·lusió amb els seus aficionats. Desafortunadament, la situació generada pel COVID-19 que afecta al nostra país i a tota la resta del món, ha obligat a les autoritats i organismes competents a prendre la decisió de donar per finalitzada la lliga davant la impossibilitat de disputar les jornades que restaven a la competició.
Després de rebre la notificació d’aquesta decisió, el club porta un temps analitzant en profunditat com compensar tots els abonats que tenien inclòs a l’abonament els partits que no es podran disputar.
És per això que el FC Andorra ha pres la decisió d’aplicar un descompte als abonats d’aquesta temporada, de fins el 25% en els abonaments de la temporada 2020/2021. Tanmateix, per aquells que no renovin l’abonament el club permetrà accedir als 3 primers partits de lliga que es disputin amb presència de públic a Prada de Moles, amb l’abonament de la temporada 2019/20, amb l’objectiu de compensar la situació produïda per la suspensió de la competició.

Font: FC Andorra

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Deportes

This site is protected by wp-copyrightpro.com