1.000.000 de persones veuran aquest dissabte CRIM en el primer concert que es retransmet en directe des d’una sala

L’organització recau en la principal agència estatal de management de grups punks HFMN, responsable del festival Barna’n’roll i de les gires de Bad ReligionThe Offspring Talco i grups catalans com Crim La inquisición.

El festival Fem d’aquí Streaming Edition tindrà dues edicions: La primera el 23 de maig amb CrimLa Inquisición Deadyard i una segona edició el 6 de juny a Euskadi amb els grups Arkada SocialRotten XIIIBrigade Loco i  The Guilty Brigade.

Els concerts es faran en directe, amb els grups dalt de l’escenari d’una sala, amb una realització de qualitat en directe i so professional.

HFMN, la principal agència estatal especialitzada en punk internacional i la mítica sala L’estraperlo de Badalona, organitzen el primer festival en streaming amb grups actuant en directe al mateix escenari. Aquesta idea neix al voltant del festival de punk rock de casa nostra «Fem d’aquí», que estava en ple funcionament quan la Covid19 va provocar l’estat d’alarma i la suspensió de tota activitat.
Amb la voluntat de no aturar el Fem d’aquí, diverses empreses i grups relacionats amb el punk rock europeu, han decidit organitzar una nova edició del festival que es podrà veure des de tot el món.
Aquest dissabte 23 de maig a les 18h CrimLa Inquisición Deadyard actuaran a totes les llars a través de l’streaming live de Facebook i amb una fórmula molt innovadora, ja que els concerts s’emetran a través de trenta Facebooks diferents en una acció conjunta de festivals, segells, bandes i altres perfils de l’entorn del punk català, basc i fins i tot italià.
I la cosa no quedarà aquí, ja que el 6 de juny es farà una segona edició del festival a la sala Jimmy Jazz de Vitoria Gasteiz, amb grups bascos com Arkada SocialRotten XIIIBrigade Loco i  The Guilty Brigade, amb una única imatge de comunió entre els referents del punk rock dels dos territoris.
Com expliquen els seus organitzadors, el festival no constarà de concerts en directe normals, perquè es veuran a través de les pantalles i no hi haurà públic. Però el festival mantindrà el caliu dels grups actuant junts amb el seu equip habitual i la interactivitat amb el seu públic ja que els grups seran entrevistats en directe pel propi públic. A més, hi haurà altres sorpreses, així com l’estrena de cançons noves i sortejos diversos.

L’entrada és gratuïta, però hi haurà un link pels que vulguin col·laborar amb els grups i sobretot amb la campanya «Salvem L’Estraperlo», la mítica sala de Badalona que roman tancada des de l’estat d’alarma sense data d’obertura prevista.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com