Hotel Cochambre: 20 anys de la banda de festa major més influent i important dels Països Catalans

Hotel Cochambre, convertit en la gran formació que va revolucionar la festa i els grups de versions del Països Catalans, celebren enguany els seus vint anys dalt dels escenaris. Per celebrar aquesta efemèride, la banda liderada pel carismàtic Benito Inglada, havia preparat un concert especial amb la projecció del documental «Hotel Cochambre, 20 anys» sobre la història i els èxits de la formació. La crisi de la Covid-19, però, va obligar la banda a cancel·lar el concert, que es reprogramarà tan aviat com la situació ho permeti.

No obstant això, a l’espera de la celebració d’aquest concert especial, tots els seguidors podran gaudir del documental «Hotel Cochambre, 20 anys« gràcies a lemissió que farà el 33 avui dijous 21 de maig a les 22:30h. El documental narra la història del grup musical, un dels més cèlebres a les festes populars, i pioners a posar un punt teatral a les seves actuacions, versionant cançons amb una ironia fresca i molt original.

Hotel Cochambre va néixer el 2000 explicant que es tractava de cinc treballadors d’un hotel que el van tancar, i que cantaven les cançons de les estrelles que s’hi havien allotjat. Cinc músics liderats pel carismàtic i inigualable Benito Inglada, capaços de trencar amb la monotonia escènica musico-festiva del país, i que van incorporar nous conceptes fins a revolucionar l’escena catalana. Al setembre d’aquell mateix any, la banda ja havia actuat en grans sales, com la Sala Bikini, o en grans festes majors, com la de La Mercè. Avui en dia, Hotel Cochambre és el grup més contractat de Catalunya.

Al llarg dels anys la banda ha vist com s’incorporaven nous músics i en marxaven d’altres. El que ha estat inalterable ha sigut l’èxit assegurat cada vegada que han pujat als escenaris i tot el que han fet per la música festiva d’aquest país.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com