Focus obre avui la venda online d’una edició especial del seu Tiquet Regal totalment flexible per l’usuari, el ‘Tiquet Confiança’

Des que va haver de suspendre funcions com a mesura de prevenció davant la crisi sanitària, i a mida que s’han produït les successives pròrogues de l’estat d’alarma, Focus ha procedit a la devolució dels imports de les entrades de les representacions suspeses, quantitat que a data d’avui supera els 600.000€. Al llarg d’aquest temps, Focus ha rebut nombrosos missatges d’agraïment i mostres de com enyora el públic tornar a gaudir del teatre en viu, com es posa de manifest als videos gravats per espectadores i espectadors que es poden veure a l‘#Anecdotutti penjat als canals de Youtube i les xarxes socials dels seus teatres. Una part del públic també ha preferit canviar les entrades per quan fos possible tornar als teatres i fins i tot ha manifestat el seu desig de col·laborar amb el teatre en aquesta situació tan complicada per a tothom qui treballa dins el sector cultural.

Per aquest motiu, a l’espera de poder anunciar quina serà la programació quan es confirmi la data de reobertura, Focus obre avui la venda online d’una edició especial del seu Tiquet Regal, totalment flexible per l’usuari. Es tracta d’un Tiquet confiança per la compra anticipada i a preus especials de 2, 3 o fins a 4 localitats per a qualsevol dels espectacles que es programin  a qualsevol dels 4 teatres del Grup Focus: Romea, La Villarroel, Teatre Condal i Teatre Goya. Es podrà bescanviar per localitats per a qualsevol funció, inclosos caps de setmana, a partir de la reobertura dels teatres i fins el 30 de desembre de 2021.

Des de la Direcció de Continguts del Grup Focus es treballa conjuntament amb les direccions artístiques dels 4 teatres per conformar la programació que lògicament depen de la data de reobertura dels teatres i que pot variar en funció d’aquesta. En qualsevol cas, dins de les línies dels teatres de Focus, s’oferirà una programació variada i de gran qualitat i compromís artístic. Espectacles de gran format, comèdies hilarants, històries properes i d’actualitat social i espectacles familiars amb una mirada creativa perquè el públic gaudeixi al màxim del retorn als teatres.

ES POT ACCEDIR A L’ENLLAÇ PER ADQUIRIR EL TIQUET CONFIANÇA DES DELS WEBS I ELS PERFILS A XXSS DELS 4 TEATRES DE FOCUS.

TICKET CONFIANÇA
qualsevol espectacle a qualsevol teatre del Grup Focus

#2  Dues entrades per qualsevol espectacle, per a 1 o 2 persones
Preu: 40€, inclou IVA i despeses de gestió

#3  Tres entrades per qualsevol espectacle del grup FOCUS, per 1 o més persones
Preu: 60€, inclou IVA i despeses de gestio

#4  Quatre entrades per qualsevol espectacle del grup FOCUS, per 1 o més persones.
Preu: 80€, inclou IVA i despeses de gestió

 CONDICIONS

  • Una copa de cava gratuïta per entrada abans de la funció.
  • Cada Tiquet és bescanviable per a localitats de qualsevol funció fins al 30/12/2021 per qualsevol teatre i espectacle del Grup Focus (Teatre Romea, Teatre Goya, Teatre Condal i La Villarroel) excepte per als dies 25/12, 26/12, 31/12, espectacles del GREC 2021 i lloguers dels teatres.
  • Imprescindible consultar les funcions/horaris disponibles.
  • El bescanvi del tiquet es fa exclusivament online a través de la web del teatre indicant el número de localitzador.
  • Un cop superada la data establerta de finalització del tiquet confiança aquest esdevindrà obsolet i no es podrà reclamar l’abonament del seu import si no s’ha fet servir alguna o totes les localitats.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Artes Escénicas

This site is protected by wp-copyrightpro.com