La Bien Querida ens convida a gaudir de ‘El Último Vermut del Mes’ des de la seva mítica cuina groga

El proper diumenge 31 de maig a les 13h torna una nova edició de ‘El Último Vermut del Mes’ A Casa, el cicle musical organitzat per Cooncert i Cinzano, que el passat mes d’abril va estrenar nou format online amb l’actuació de Ferran Palau.

En aquest segon directe, el cicle oferirà en streaming el concert de La Bien Querida, l’artista més votada pel públic, que actuarà des de la seva mítica cuina madrilenya. Serà la primera vegada que l’artista obri les portes de casa seva per oferir un concert online amb vistes a aquests fabulosos armariets grocs i rajoles vintage.

El concert mantindrà l’esperit i la qualitat dels directes que el cicle ha ofert durant dues temporades omplint el Mercat dels Encants. Un concert en streaming exclusiu que comptarà amb una tecnologia que permet una alta qualitat de vídeo i àudio. 

Ana Fernández-Villaverde, alma i artífex de La Bien Querida, va debutar el 2008 amb el seu álbum ‘Romancero’ i s’ha convertit al llarg de tots aquests anys en una de les propostes més especials del pop espanyol.

L’artista bilbaïna anirà acompanyada a la guitarra per Manuel Cabezal, i interpretarà temes del seu aclamat darrer disc ‘Brujería‘ (2019), així com altres clàssics de la seva carrera musical, i hi haurà alguna sorpresa més.

Per gaudir del concert en streaming, es podrà descarregar una invitació gratuïta a través del web de la plataforma Cooncert que permetrà l’accés al directe el dia de l’esdeveniment.

Cinzano segueix fidel al seu compromís amb el mecenatge cultural, per això segueix apostant per iniciatives i propostes que promoguin la cultura i la facin més accessible en aquests moments, apropant la cultura a totes les cases i, a la vegada, donant suport a la feina d’artistes i bandes.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com