Cruïlla XXS anuncia la seva programació d’arts escèniques

Miquel Barcelona, La Fura dels Baus, Tortell Poltrona, Brodas Bros, David Moreno Cia. & Cristina Calleja, Pep Bou, Divinas i Cascai són alguns dels noms que formen part de la programació

Si fins ara Cruïlla XXS -el festival creat amb l’objectiu de tornar a omplir de cultura la ciutat de Barcelona amb una proposta que inclourà 200 activitats durant el mes de juliol, en alguns dels espais més emblemàtics de la ciutat i tot amb l’aforament i les mesures d’higiene i seguretat necessàries, havia presentat sobretot concerts- ara anuncia amplia programació centrada en les arts escèniques.
Miquel Barcelona, La Fura dels Baus, Tortell Poltrona, la companyia Brodas Bros, Planeta Impro, Addura Teatre Visual, Circ Vermut, Pep Bou, Guillem Albà & La Marabunta, Aupa Quartet, Divinas, Cascai, Animal Religion, Pepa Plana, La Volta al món en 80 tíes, Victor Parrado, Les Sàvies de Molière,  Circ Pistolet, David Moreno Cia. & Cristina Calleja, Les Impuxibles, Zero en Conducta, Alba Sarraute i Pep Plaza són els primers confirmats del cicle de Cruïlla XXS dedicat a les arts escéniques que en breu anunciarà més confirmacions.
Com la resta d’esdeveniments anunciats aquests espectacles tindran lloc a espais emblemàtics de la ciutat de Barcelona com L’anella olímpica, el Poble Espanyol, Els Jardins del Teatre Nacional  de Catalunya, el Recinte Modernista de Sant Pau i dos espais nous que es sumen a Cruïlla XXS: la Plaça Univers a Fira de Barcelona i el Teatre Victoria.
Tota la informació dels espectacles anunciats avui així com els que ja es coneixien es pot trobar a https://www.cruillabarcelona.com/ca/

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com