Porta Ferrada, punt i seguit

El degà dels festivals d'estiu presenta una programació extraordinària per aquest agost

El Guíxols Arena amb el gruix de la programació, i la Plaça Abadia, amb un enfocament marcadament clàssic, seran els dos espais que acolliran els concerts.

TheProject, promotora responsable del Festival, comunica la reestructuració de la proposta: recupera la major part dels noms ja anunciats -que actuaran a Sant Feliu entre 2020 i 2021- i afegeix nous artistes al cartell d’enguany.

STAY HOMAS, MIGUEL POVEDA, ARA MALIKIAN, ANDREA MOTIS, SOPA DE CABRA i ELS AMICS DE LES ARTS s’afegeixen a la programació.

ALBERT PLA, LOS SECRETOS + COQUE MALLA, NIL MOLINER, ARNAU GRISO, JETHRO TULL, AMARAL i MANEL es mantenen.

Els concerts de JAMIE CULLUM, BEN HARPER & THE INNOCENT CRIMINALS, SIMPLE MINDS, BAD GYAL, LEIVA, KOOL AND THE GANG, GOD SAVE THE QUEEN I DAMARIS GELABERT queden ajornats al 2021.

Alhora, durant aquesta edició gaudirem d’un cicle de música en petit format que tindrà lloc a l’escenari de la Plaça Abadia, protagonitzat per artistes del nostre entorn.

GUÍXOLS ARENA
L’espai «gran» de Porta Ferrada, esdevé aquest any la seu principal del festival. Amb un disseny especial, adequat a les circumstàncies, tindrà caire d’Auditori per a capacitat de no més de 800 espectadors distribuïts entre platea i grada, aconseguint una proximitat a l’escenari des de qualsevol ubicació que el fa un espai excel·lent.

Els espectadors gaudiran de serveis d’aparcament, zona Village amb Food Trucks, serveis sanitaris, i zona de begudes.

 

IMPORTANT ENTRADES JA ADQUIRIDES

CONCERTS AJORNATS A 2021: Les entrades ja adquirides seran vàlides per la nova data. Sol·licitem que, si és possible, mantingui les seves localitats, garantint així l´accés al nou concert. Si no pot assistir a la nova data, pot demanar la devolució de l’import amb un termini màxim de 14 dies.

CONCERTS CANCEL·LATS: L’import de les seves entrades es retornarà AUTOMÀTICAMENT en el termini màxim d’una setmana, a la mateixa targeta des de la qual es va el pagament.

CANVI DE RECINTE

GUÍXOLS ARENA Els compradors rebran per e-mail les noves localitats pel recinte, ja que les corresponents a l’Espai Port no seran vàlides per accedir-hi, amb un termini màxim de 30 dies.

Els compradors de NIL MOLINER + ARNAU GRISO tindran accés als 2 concerts individuals al Guíxols Arena, i també rebran per e-mail les seves corresponents entrades.

Els compradors d’ALBERT PLA que no puguin assistir a la nova data podran demanar la devolució de l’import amb un termini màxim de 14 dies. Els assistents rebran per e-mail les seves corresponents entrades.

Tota la informació a portaferrada.cat

Per qualsevol consulta: ticketing@theproject.es

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com