Cruïlla XXS presenta Comedy

Cruïlla XXS presenta la seva programació de Comedy, que inclou alguns dels millors humoristes del pais.

Comedy a Cruïlla XXS tindrà lloc al Jardí del Museu Marítim de Barcelona.

XXS és un cicle adaptat a les noves circumstàncies, aforament reduït i amb distància de seguretat, que s’allargarà durant tot el mes de juliol de 2020.
Fins avui Cruïlla XXS havia anunciat concerts, circ, teatre o cabaret i ara anuncia Comedy un cicle d’humor dins Cruïlla XXS que inclou alguns dels millors monologuistes del país.
Un elenc d’artistes seleccionats pel còmic i guionista Tomàs Fuentes (La Competència, a Rac1; Buenafuente; El Club de la Comedia…) que inclourà espectacles i monòlegs de Miguel Noguera, Charlie Pee, Bru Esteve, Impro Barcelona, el Roast a Pepe Colubi, Txabi Franquesa, Luis Álvaro, sessions de micro obert,El Soterrani, La Ruina Show, Andreu Casanova, Patricia Espejo, Carmen Romero, Raquel Hervás,Irene Minovas, Ana López, Xavi Daura, Adri Romero, Enzo Vizcaíno, Ignasi Taltavull, Guillem Estadella, Marc Sarrats, Pilar de Francisco, Borja Sumozas, Vermunólogos, Jorge Yorya, Kike García, Andrés Fajngold, Denny Horror i el mateix Tomàs Fuentes.
La programació d’humor de Cruïlla XXS dona continuïtat a la carpa Cruïlla Comedy, un espai que durant la passada edició d’estiu del festival barceloní va veure desfilar el del bo i millor del panorama humorístic nacional.
Cruïlla XXS ja ha anunciat més de 100 espectacles per la seva propera edició, però continuarà afegint propostes a un cicle que portarà més de 250 activitats culturals a l’estiu de Barcelona.
Tota la programació es pot consultar aquí

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com