Neix Sala BCN amb el Música al Castell

Un cicle amb més de 60 actuacions al Pati d’Armes del Castell de Montjuïc

Presentació:

En aquesta situació extraordinària que vivim des del passat mes de març, la cultura ens ha acompanyat i ha fet millor el nostre dia a dia, s’ha situat com quelcom imprescindible per a la vida, i es manifesta més que mai com un dret. Els artistes ens han ofert la seva música des de casa, esperant el moment de tornar a un escenari. Les sales de concerts de petit aforament són espais culturals fonamentals pel creixement dels artistes i de les seves carreres, una peça clau del teixit, valuosa però vulnerable i que cal potenciar i protegir.

Amb la crisi sanitària, les sales de concerts van ser les primeres a tancar i seran probablement de les últimes en obrir. Davant d’aquesta situació de risc dels espais musicals de base, neix el projecte Sala Barcelona de la mà de l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya en coproducció amb l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB).

Un cicle amb més de 60 actuacions en directe a l’aire lliure, amb un aforament reduït de màxim 400 persones, que tindrà lloc al Pati d’Armes del Castell de Montjuïc. La programació prevista serà de dijous a diumenge durant els mesos de juliol i agost de 2020.

Objectius:

1.- Donar visibilitat i suport a les sales de petit format (menys de 250 persones) on neix i batega l’escena musical de la ciutat, destinant part de la recaptació del projecte a aquells espais que estiguin en risc de tancament, que la crisi sanitària no les faci desaparèixer, que aquesta crisi no deixi sense escenaris a tants músics que els necessiten.

2.- Oferir al públic habitual de les sales de Barcelona la possibilitat d’assistir a concerts, com els que gaudeixen habitualment a les sales que els agraden, amb els artistes programats per les sales en un entorn excepcional.

3.- Reactivar els concerts, donar suport i generar activitat entre els agents més fràgils de la cadena de la música en directe. Tornar a programar al juliol, quan les limitacions a les sales faran encara inviables molts concerts, és reactivar l’activitat dels artistes, el personal tècnic i auxiliar, els mànagers, les empreses de so i llums, els programadors, fotògrafs i tots els professionals que intervenen en la creació d’un concert.

Entrades i tota la informació a https://salabarcelona.cat/

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com