S’apropa la 4a edició del BCN FILM FEST

Aquí podeu consultar totes les pel·lícules de la Secció Oficial i Cinema amb Gràcia

El Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi (BCN FILM FEST) anuncia les pel·lícules de les seccions Oficial Cinema amb Gràcia de la seva quarta edició, que se celebrarà del 25 de juny al 2 de juliol als Cinemes Verdi. La Secció Oficial comptarà amb 14 títols, 11 dels quals entraran a competició, i oferirà els nous treballs dels directors i directores: Matteo Garrone (“Pinocho”)Justin Kurzel (“La verdadera historia de la banda de Kelly”), Marjane Satrapi (“Madame Curie”), Caroline Link (“Cuando Hitler robó el conejo rosa”) i Agnieszka Holland (“Mr. Jones”), entre d’altres. La Secció Oficial, integrada fonamentalment per adaptacions d’obres literàries i pel·lícules basades en fets reals, històrics i biopics, oferirà 11 premières espanyoles i l’estrena mundial del documental “Maragall i la Lluna”.

Cinema amb Gràcia
, secció dedicada a la comèdia que projectarà 6 pel·lícules, també presenta l’estrena mundial de “La lista de los deseos” i 3 premières espanyoles més, com el nou film de Peter Cattaneo (“Que suene la música”).

El BCN FILM FEST 2020 continuarà amb la seva política de preus populars amb 2,90 € per entrada. Els Cinemes Verdi, seu oficial del festival, respectaran totes les mesures d’higiene i seguretat que marquin els protocols de la fase de desescalada del confinament, derivat de la crisi de la COVID-19, vigents en el moment de la celebració del certamen.

Aquestes són totes les pel·lícules de la Secció Oficial i Cinema amb Gràcia de la 4a edició del BCN FILM FEST:


SECCIÓ OFICIAL A COMPETICIÓ

CORPUS CHRISTI (Corpus Christi)
De Jan Komasa. Amb Bartosz Bielenia, Aleksandra Konieczna, Eliza Rycembel, Tomasz Zietek
Première espanyola.
Un home amb antecedents penals es fa passar per sacerdot i enganya una petita comunitat. Drama basat en fets reals nominat a la Millor Pel·lícula Internacional en l’edició 2020 del Premis Oscar.

CUANDO HITLER ROBÓ EL CONEJO ROSA 
(Als Hitler das rosa Kaninchen stahl)
De Caroline Link. Amb Riva Krymalowski, Marinus Hohmann, Carla Juri, Oliver Masucci
Première espanyola. 

El clàssic autobiogràfic de la literatura juvenil escrit per Judith Kerr el 1971 en una adaptació dirigida per Caroline Link, guanyadora de l’Oscar a la Millor Pel·lícula de Parla No Anglesa per “En un lugar de África”.

CUNNINGHAM
D’Alla Kovgan.
Première espanyola.
Recorregut documental per la vida i l’art del mític ballarí i coreògraf Merce Cunningham, un dels mites més innovadors del món de la dansa. Un film que reuneix l’última generació de ballarins de la companyia de Cunningham, per representar obres emblemàtiques del seu repertori.

DE GAULLE
De Gabriel Le Bomin. Amb Lambert Wilson, Isabelle Carré, Olivier Gourmet, Andrew Bicknell
Première espanyola.

Biopic sobre el general De Gaulle, el gran heroi francès de la II Guerra Mundial, centrat en el seu mític discurs de crida a la resistència contra Hitler i del qual se celebra aquest any el 70 aniversari.

I AM WOMAN
De Unjo Moon. Amb
 Tilda Cobham-Hervey, Evan Peters, Danielle Macdonald, Matty Cardarople
Première espanyola.
Biopic sobre la cantant australiana Helen Reddy, autora d’un dels grans himnes feministes de la música pop dels anys 70, I am woman.

LA VERDADERA HISTORIA DE LA BANDA DE KELLY (True history of the Kelly gang)
De Justin Kurzel. Amb George MacKay, Essie Davis, Nicholas Hoult, Orlando Schwerdt, Charlie Hunnam, Russell Crowe
Première espanyola.
La visió personal de Justin Kurzel,  el director de “Macbeth”, sobre les aventures del mític fora de la llei Ned Kelly, en una pel·lícula protagonitzada per George Mackay (“1917”) i amb Charlie Hunnam (“Rey Arturo: La leyenda de Excalibur”) i Russell Crowe.

MADAME CURIE (Radiactive)
De Marjane Satrapi. Amb Rosamund Pike, Sam Riley, Anya Taylor-Joy, Aneurin Barnard
Première espanyola. 

La vida de la històrica científica que va descobrir la radioactivitat en un biopic dirigit per Marjane Satrapi (“Persépolis”) i protagonitzat per Rosamund Pike (“Perdida”)Basada en la novel·la gràfica homònima de Lauren Redniss.

MARAGALL I LA LLUNA
De Josep Maria Mañé i Francesca Català.
Première mundial.
La Lluna tenia vuit anys l’any 1993, quan l’alcalde de Barcelona, Pasqual Maragall, es va instal·lar a casa seva per entrar en contacte amb el barri de Roquetes, a Nou Barris. Vint-i-cinc anys després inicia una recerca que comença amb el record d’aquells dies. La vida política i personal de Pasqual Maragall en un documental únic.

PINOCHO 
(Pinocchio)
De Matteo Garrone. Amb 
Federico Ielapi, Roberto Benigni, Rocco Papaleo, Marine Vacht
Première espanyola. 

El director Matteo Garrone (“Gomorra”) ofereix una nova versió de la novel·la clàssica de Carlo Collodi, amb Roberto Benigni en el paper de Gepetto, el creador del mític ninot de fusta que cobra vida.

QUISIERA QUE ALGUIEN ME ESPERARA EN ALGÚN LUGAR
(Je voudrais que quelqu’un m’attende quelque part)
De Arnaud Viard. Amb Jean-Paul Rouve, Alice Taglioni, Aurore Clément, Benjamin Lavernhe
Première espanyola.
Aurora prepara la celebració del seu 70 aniversari acompanyada pels seus quatre fills, que s’han reunit per a l’ocasió a la seva bonica casa familiar. L’adaptació de la novel·la homònima d’Anna Gavalda, un dels llibres més populars i venuts de la seva trajectòria.

REGRESO A HOPE GAP 
(Hope Gap)
De William Nicholson. Amb Annette Bening, Bill Nighy, Josh O’Connor, Aiysha Hart
Première espanyola.
Drama romàntic protagonitzat per Annette Bening (“American beauty”) i Bill Nighy (“Love actually”) sobre la crisi sentimental d’una parella en la seva maduresa.

SECCIÓ OFICIAL (FORA DE COMPETICIÓ)

CENTROVENTI CONTRO NOVECENTO
De Alessandro Scillitani.
Première espanyola

Documental sobre la història desconeguda del partit de futbol que van jugar els equips de rodatge de “Saló o los 120 días de Sodoma” i “Novecento”… Pasolini contra Bertolucci. A pocs quilòmetres de distància els dos directors rodaven dues pel·lícules que marcarien la història del cinema italià modern.

LIBREROS DE NUEVA YORK 
(The booksellers)
De 
D.W. Young.
Documental sobre les llibreries especialitzades en obres antigues i de col·leccionista, un món petit i fascinant poblat per somiadors, intel·lectuals, excèntrics i obsessius. Un homenatge al llibre i una reivindicació del seu gran valor com a objecte físic.

  1. JONES
    D’Agnieszka Holland. Amb James Norton, Vanessa Kirby, Peter Sarsgaard, Joseph Mawle
    Première catalana.

    1933. Gareth Jones, un ambiciós periodista amb prestigi per haver estat el primer estranger a entrevistar Hitler, cerca una nova història. Decideix entrevistar Stalin. Agnieszka Holland dirigeix un drama basat en fets històrics, una investigació periodística sobre la fam provocada pel règim de Stalin a Ucraïna.

CINEMA AMB GRÀCIA

ARAB BLUES (Un divan à Tunis)
De Manele Labidi Labbé. Amb Golshifteh Farahani, Majd Mastoura, Hichem Yacoubi, Amen Arbi
Première catalana. 
Comèdia sobre la vida a Tunis després de la caiguda del president Ben Ali el 2011. Una òpera prima que ofereix una mirada femenina sobre la societat tunisiana posterior a la Primavera Àrab, a través d’una psicoterapeuta que torna a casa després d’una dècada vivint a París.

EL GLORIOSO CAOS DE LA VIDA (Babyteeth)
De Shannon Murphy. Amb Ben Mendelsohn, Eliza Scanlen, Essie Davis, Toby Wallace
Première catalana.
Òpera prima australiana sobre una adolescent greument malalta que s’enamora d’un petit traficant. Comèdia dramàtica familiar amb elements de cinema indie en un film que va guanyar el Premi al Millor Actor Jove, pel treball de Toby Wallace, al Festival de Venècia.

LA FAMILIA QUE TÚ ELIGES 
(The Peanut Butter Falcon)
De Tyler Nilson, Michael Schwartz. Amb Shia LaBeouf, Dakota Johnson, Zack Gottsagen, John Hawkes, Thomas Haden Church, Bruce Dern
Première espanyola.
Zak és un jove amb síndrome de Down que s’escapa d’una residència per acomplir el seu somni: convertir-se en lluitador professional de wrestling. Una aventura d’aprenentatge i amistat amb influències de Mark Twain protagonitzada per Shia LaBeouf (“Transformers”) i Dakota Johnson (“50 sombras de Grey”).

LA LISTA DE LOS DESEOS 

De Álvaro Díaz Lorenzo. Amb María León, Victoria Abril, Silvia Alonso, Salva Reina, Paco Tous
Première mundial.
El viatge de tres amigues per la costa del sud d’Espanya i el Marroc. María León (“Los Japón”), Silvia Alonso (“Hasta que la boda nos separe”) i Victoria Abril en una comèdia dirigida per un especialista en el gènere, Álvaro Lorenzo (“Señor, dame paciencia”).

PERFUMES 
(Les parfums)
De Gregory Magne. Amb Emmanuelle Devos, Grégory Montel, Gustave Kervern, Sergi López
Première espanyola.
La relació entre una experta creadora de perfums i el seu xofer en una comèdia protagonitzada per Emmanuelle Devos. Un xoc entre dues persones que pertanyen a dos mons totalment diferents.

QUE SUENE LA MÚSICA 
(Military wives)
De Peter Cattaneo. Amb Kristin Scott Thomas, Sharon Horgan, Amy James-Kelly, Robert Whitelock Première espanyola.
Un grup de dones els marits de les quals estan destinats amb l’exèrcit britànic al front decideixen muntar un cor a la base militar on viuen. L’actriu Kristin Scott Thomas i el director de «Full monty», Peter Cattaneo, en una producció basada en fets reals.

Dossier amb totes les fitxes de les pel·lícules anunciades, AQUÍ

Pots veure tota la informació sobre el nostre festival en la nostra web: www.bcnfilmfest.com
Pots seguir tota l’actualitat del BCN FILM FEST mitjançant el nostre perfil en xarxes socials:
Facebook: BCN Film Festival
Instagram i Twitter: @bcnfilmfestival  #BCNFilmFest2020

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Cine

This site is protected by wp-copyrightpro.com