El Cruïlla XXS oferirà una sèrie de concerts al Camp Nou

És el primer cop que el Camp Nou acull un cicle de concerts

Cruïlla i FC Barcelona han arribat a un acord per celebrar tot un seguit de concerts a l’estadi del Camp Nou. Ja s’han confirmat set actuacions entre els mesos de juliol i agost, amb artistes de la talla de Sopa de Cabra, Nil Moliner, Ismael Serrano, Fuel Fandango, León Benavente, Viva Suecia i Els Amics de les Arts.
“Dos dels principals actors socioculturals de Barcelona s’uneixen en el moment actual, i ho fan perquè comparteixen uns valors”, ha destacat Jordi Herreruela, director del Cruïlla. Herreruela també ha volgut recordar que, a dia d’avui, un concert al Camp Nou és una oportunitat única per als artistes i també per al públic.
En paraules de Teresa Basilio, delegada de Cultura de la Junta Directiva del Club: “Al FC Barcelona estem molt satisfets de poder allotjar un festival amb el prestigi i el seguiment del Cruïlla XXS i, encara més, en les circumstàncies excepcionals que estem vivint. El fet que el Camp Nou pugui convertir-se en un dels escenaris d’aquesta edició ens ajuda a posar en valor la vocació cultural que també forma part de l’essència del Club.”
Els concerts al Camp Nou formaran part del Cruïlla XXS, el cicle de concerts organitzat per Cruïlla durant l’estiu a una sèrie d’espais emblemàtics de Barcelona. En aquest cas, el públic gaudirà dels concerts en un entorn doblement emblemàtic i imponent com és l’estadi del FC Barcelona.
Els concerts tindran un aforament de 800 persones, que es repartiran per diverses zones de la grada de l’estadi. Es mantindrà la distància social requerida per als grans esdeveniments i totes les mesures de seguretat sanitària.
Les entrades per als concerts es posaran a la venda a través de www.cruillabarcelona.com, però des d’avui mateix els socis del Barça tenen la possibilitat d’adquirir les seves entrades de forma exclusiva
“És la primera vegada en la història que el Camp Nou s’obre a un cicle de concerts”, ha recordat Herreruela, que també ha expressat el seu desig de que Cruïlla i Barça puguin continuar col·laborant en el futur en l’àmbit social i cultural.
El FC Barcelona s’implica en l’activitat cultural de la ciutat i ho fa en un moment en què la col·laboració dels principals actors de Catalunya és clau per al manteniment de l’economia i la cultura del país. Obrint la porta d’un temple com el Camp Nou a concerts de petit format i a promotors locals, el club centenari torna a demostrar que és alguna cosa més que un equip de futbol.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com