Maria del Mar Bonet torna al Jamboree

Ho farà els dies 10 i 11 de juliol en doble sessió

El Jamboree ha obert ara fa unes poques setmanes, primer de manera puntual, i poc a poc anirà recuperant la seva programació i cadència habitual.

Una de les primeres fites cap a aquesta «nova normalitat» és recuperar les actuacions de grans artistes… i sens dubte la visita de Maria del Mar Bonet és una declaració de principis de primer ordre.

Maria del Mar Bonet torna al Jamboree (els dies 10 i 11 de juliol, en doble sessió) per obsequiar-nos amb la seva veu i l’acompanyament a la guitarra del músic i cantant valencià Borja Penalba. En aquests 4 únics concerts a Barcelona la cantant aprofitarà el caliu de la sala per oferir-nos la seva vessant més íntima  i propera.

Des que es varen conèixer a Sueca fa set anys , Bonet i Penalba no han deixat de fer dotzenes de concerts pels Països Catalans  quan han trobat els moments en que les seves agendes els ho permetien.  Tots dos, guitarres en mà, visitaran peces imprescindibles del cançoner de la mallorquina, i d’altres d’inèdites que han anat cosint en les trobades se tots dos als escenaris.

En aquests enllaç trobeu una mostra de la actuació.

Més informació i entrades a https://jamboreejazz.com/agenda/

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com