Sons del Món presenta el seu cartell

Sílvia Pérez Cruz amb Marco Mezquida, Diego el Cigala, Lola Indigo i Miki Núñez, se sumen a Sopa de Cabra, Pablo López, Stay Homas i Els Amics de les Arts

Sons del Món ja és un dels quatre festivals més importants de la Costa Brava. El gran cartell musical i els seus valors afegits l’han consolidat com una aposta segura i infal·lible pels visitants del festival, que gaudeixen d’espais patrimonials únics que fan de teló de fons dels concerts.

L’organització anuncia també que en tot moment es compliran les mesures vigents que es dictaminin per la prevenció de la Covid-19. Entre altres detalls, l’aforament del festival passa de 2.200 a 900 localitats.

Entrades a la venda al web del festival www.sonsdelmon.cat.

Sons del Món presenta una edició marcada per una programació on principalment hi trobem els grans noms de l’escena musical catalana acompanyats d’altres grans artistes com Diego El Cigala, Lola Indigo i Pablo López.

Sopa de Cabra presentarà el seu esperat nou disc, «La Gran Onada»; Sílvia Pérez Cruz -una de les empordaneses més universals- presentarà la seva elegant proposta musical acompanya del genial pianista Marco Mezquida; els Stay Homas, el fenomen musical del confinament, faran un dels pocs concerts que duran a terme aquest any; Manel, un dels referents musicals del país, presentaran el seu darrer treball, «Per la bona gent»; Miki Núñez mostrarà el perquè és un dels artistes més importants de casa nostra i Els Amics de les Arts presentaran el seu concert acústic batejat com «Els dies més Dolços».

En total es duran a terme nou concerts a la Ciutadella de Roses. Quan el Govern català publiqui la normativa exacta de concerts l’organització del Sons del Món podrà decidir si es pot dur a terme la programació de petit format als cellers de la D.O. Empordà

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com