Estrella Damm, nou patrocinador del FC Andorra

La marca de cervesa esdevé Patrocinador Oficial del Club fins l’any 2022

Estrella Damm i el FC Andorra han anunciat l’acord de patrocini de la marca amb el Club fins el 2022, reforçant així el compromís de la marca amb l’esport i, en especial, amb el futbol, esport amb el que col·labora des de fa més de 60 anys. L’acord situa a Estrella Damm com a Patrocinador Oficial del FC Andorra i es converteix en la Cervesa Oficial del Club, amb presència de marca al Camp d’Esports de Prada de Moles, a Encamp. La signatura es va oficialitzar a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona amb la presència del director de Patrocinis de Damm, Jofre Riera; del president del FC Andorra, Ferran Vilaseca; del director general del FC Andorra, Jaume Nogués; de l’entrenador del FC Andorra, Nacho Castro, i dels jugadors del primer equip del FC Andorra, Rai Marchan i Martí Riverola.

Sobre el FC Andorra: El FC Andorra va ser fundat el 15 d’octubre de l’any 1942 i va esdevenir el club degà del futbol andorrà. L’esperit pioner dels seus fundadors va fer que competís a la Federació Espanyola (RFEF), donat que encara no existia la Federació Andorrana (creada al 1994). Aquest fet s’ha mantingut fins a l’actualitat, convertint el FC Andorra en l’únic club el Principat que juga en competicions estrangeres i que representa un país en les diferents lligues que participa. El FC Andorra, que ha defensat, des dels inicis, els colors de la bandera d’Andorra a la samarreta, té com a objectiu assolir sempre els reptes més alts i portar el nom Andorra el més lluny possible.

Sobre Damm i l’esport: El vincle Damm i l’esport es remunta als inicis de la companyia, però no és fins als anys 50 quan aquest es consolida amb la fundació del Club de Futbol Damm i els primers patrocinis en el món del ciclisme i el bàsquet. Actualment, i després de més de 144 anys d’història, la presència de Damm al món de l’esport no coneix límits, i la companyia hi continua compromesa en accions i esdeveniments tant nacionals com internacionals.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Deportes

This site is protected by wp-copyrightpro.com