El Teatre del Raval torna a obrir les seves portes el proper 12 de setembre

Després de l’obligat parèntesi provocat per la COVID-19, el Teatre del Raval torna a obrir les seves portes el proper 12 de setembre, amb els 2 espectacles que es varen veure forçats a suspendre les seves representacions al mes de març, ELLES #COSASDECHICAS i UN ENCUENTRO SOBRENATURAL.

Humor, misteri, sàtira, feminisme… i les mesures de seguretat necessàries per a tornar a l’activitat en una inusual nova temporada teatral.

UN ENCUENTRO SOBRENATURAL

A partir del 12 de setembre

Dijous i divendres a les 20h, dissabtes a les 19h i diumenges a les 18h.

Preu taquilla: 22€ / Durada: 1 hora 25 minuts / Idioma: Castellà

Jorge ha organizado una cena con las tres personas más importantes de su vida. Su ex Isabel, su amanerado primo y socio Juan Lucas y su mejor amigo y psiquiatra Toni. El motivo de la cita es un misterio para todos, pero pronto Jorge les confiesa que su fallecido hermano se le aparece con frecuencia…

Una obra escrita por Joaquim Bundó, dirigida por Joan Olivé y protagonizada por Roger Pera, Gemma Iglesias, Juli Bellot y Rubén Serrano.

FITXA ARTÍSTICA

Director: Joan Olivé

Dramaturg: Joaquim Bundó

Estilisme i escenografia: Jordi Bullvena

Producció: TesTistosTigues Produccions

Sobre TesTistosTigues

La productora TesTistosTigues, también conocida como TTT, es una productora de teatro fundada en 2005 por Joan Olivé, Roc Olivé y Damià Capella. Estrenaron su primera producción ese mismo año en el teatro Llantiol, Van Gogh el musical, que en 2015 volvieron a representar esta vez protagonizada por Roger Pera y Mingo Ràfols en el Teatre del Raval.

Han creado varios espectáculos, entre ellos, Johnny Ping Pong que se ha representado en Teatreneu y en el Guasch Teatre, Animales Irracionales, que se representó en el Teatro Regina, o Tots Som Anna Allen, que se representó en el Almeria Teatre y que estuvo nominada a mejor musical Off en los premios teatro musical España. También son los creadores de Un Par webserie, producida por Zoopa.

 

ELLES #COSASDECHICAS

A partir del 12 de setembre

Dissabtes a les 22:30h

Preu taquilla: 20€ / Durada: 90 minuts / Idioma: Català /

Recomanada a majors de 16€

 

FITXA ARTÍSTICA

Idea i direcció: Mireia Casado

Actrius: Paula Joseph / Agnès Jabbour / Mireia Casado

Cia La Melancòmica

ELLES és una peça d’humor satíric que fa un bon repàs als clixés de gènere i treu a escena, sense pèls a la llengua, els temes femenins dels que ningú parla. A l’escenari tres joves actrius amb molta energia i amb una química escènica innegable, parteixen des dels seus propis cossos i la seva pròpia realitat per repassar en clau d’humor grans temàtiques de gènere i sexistes.

Tres «nois» amb bigoti reben al públic i es pregunten obertament què són «COSAS DE CHICOS» i què són «COSAS DE CHICAS»… Davant la incapacitat de donar una bona resposta fan una confessió: No són homes. Són dones disfressades que pensaven que d’aquesta manera tindrien més oportunitats laborals (i potser no van errades). Després d’aquesta confessió no hi ha més remei que mostrar-se tal com són, amb tots els seus defectes i virtuts. A partir d’aquí se succeeixen unes escenes, esquetxos, monòlegs i gags que toquen tots els temes possibles: La depilació, la regla, l’autoestima i el cos femení, el consentiment, el porno, el plaer femení, les diferències entre homes i dones en el dia a dia, les princeses Disney…

Per acabar l’obra, després d’una hora llarga de riures i reflexió, les actrius agafen el micròfon per cantar unes últimes veritats amb veu alta i clara. Ningú marxarà indiferent de la sala. Descarada, atrevida i desinhibida. Divertida i contundent. De rabiosa actualitat!

El seu nou projecte, ELLES, reuneix un equip femení per crear la primera peça creada exclusivament per dones però destinada a tots els sexes. Tothom la pot gaudir, a partir dels 16 anys. Després de guanyar el Premi Especial del Jurat a la 24a.Mostra de Teatre de Barcelona, fa temporada al Teatre del Raval.

 

Entrades i més informació a http://www.teatredelraval.com/

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com