El Brain Film Fest celebra la seva 3a edició presencial de l’1 al 3 d’octubre amb la participació de Viggo Mortensen i la seva pel·lícula Falling

El Brain Film Fest, el festival internacional de cinema dedicat al cervell, ha canviat les seves dates i celebrarà la seva III edició del 1 al 3 d’octubre de manera presencial al Teatre del CCCB que torna a ser el punt de trobada de diferents disciplines dedicades al cervell tant pel que fa a les malalties que l’afecten, com a la seva funció essencial com a acumulador de coneixement, memòria i identitat.

El BFF ha impulsat el concurs Covid Curts, de curtmetratges fets durant el confinament decretat per la pandèmia del Covid-19 amb la intenció de reflexionar i posar la mirada sobre les conseqüències d’aquesta crisiS’han rebut propostes de diversos  llenguatges audiovisuals, i s’han prioritzat aquells treballs que aborden el tema de les condicions del cervell a partir del confinament, des de salut mental, fins a cures a persones amb demència i, en un sentit ampli, amb la gestió de les emocions durant la pandèmia. Els curts seleccionats es poden veure al lloc web del festiva li el guanyador rebrà un premi de 500€ i s’anunciarà a la clausura del festival.

El Brain Film Fest inclou el visionat dels curtmetratges seleccionats pel Xè Premi Solé Tura i culmina amb la gala de lliurament d’aquest guardó. El jurat està format per Ventura Anciones (neuròleg), Ana Belén Callado (periodista), Andrea Escobar (educadora social), Ignacio Martínez de Pisón (escriptor) i Mireia Ros (directora de cinema). El jurat triarà els tres millors curtmetratges que rebran premis en metàl·lic per valor de 3.000 euros. Mitjançant una votació on-line, també es decidirà el premi Micro Curts (peces de menys de 2′ de durada). Per les restriccions de seguretat, enguany no es podrà donar el premi del públic presencial.

El festival té una nova plataforma digital: del 15 al 30 de setembre és pot veure al canal propi de Filmin una selecció de 10 pel·lícules recomanades.

L’assistència al Brain Film Fest és gratuïta per a totes les activitats, excepte els tallers. La inscripció als tallers té un preu de 4€-6€. L’aforament a totes les activitats és limitat especialment en aquesta edició, i cal fer  la inscripció prèvia online a:
:https://brainfilmfest.eventbrite.es

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Cine

This site is protected by wp-copyrightpro.com