Torna el Festival Mil·lenni amb dos concerts a la Basílica Santa Maria del Mar

Escolania de Montserrat: 2 pases: 18:30h i 20:30h
Durada del concert: 60min

L’Escolania de Montserrat és una de les escoles de música més antigues d’Europa. Al llarg dels segles, han sorgit compositors i intèrprets remarcables de l’anomenada Escola Musical Montserratina.
Sota la direcció i llarg mestratge (1953-1997) del P. Ireneu Segarra, l’Escolania va internacionalitzar-se enregistrant nombrosos discs i començant a participar en festivals o fent gires de concerts a molts països.
Actualment l’Escolania està formada per més de cinquanta nois, de nou a catorze anys, procedents de tot Catalunya.
La majoria dels escolans, quan deixen Montserrat, continuen els estudis de música. Especialment en les darreres dècades, alguns destaquen professionalment com a cantants, instrumentistes o directors.
La finalitat de l’Escolania, avui, com en segles passats, és la participació diària en la pregària del santuari, juntament amb la gran afluència de pelegrins de tot el món. És també funció de l’Escolania la difusió de la música sacra, tant d’autors propis (Escola Montserratina), com de compositors internacionals.

Muerdo: 20.30h
Durada del concert: 75min

Després de tancar 2019 amb una reeixida gira per Espanya i diversos països d’America Llatina i mentre dóna les ultimes pinzellades al que serà el seu nou disc «La Sangre del Mundo», Muerdo ens ofereix un concert únic en un format irrepetible que servirà de transició entre el seu anterior i el seu últim treball. Acompanyat de Victor Martinez en la part rítmica (C Tangana, Guitarricadelafuente, Nen d’Elx…) Pablo de Torres a les tecles, sintetitzadors i programacions i Iker Garcia a les guitarres (tots dos habituals de Muerdo), Muerdo repassarà les cançons més conegudes de la seva carrera i revelarà alguns dels nous temes. Un concert únic i irrepetible amb una posada en escena que serà un Work in Progress de cara a la gira de llançament del seu pròxim disc en 2021.

Entrades ja a la venda a  https://www.festival-millenni.com/

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com