Stay Homas publiquen «Let It Out», primer single del disc ‘Agua’

Agua es podrà pre reservar en físic i digital aquest dimecres 25 de novembre

Produïda per Justin Delasiembra, «Let It Out» està cridada a trencar fronteres. En aquesta nova cançó, Stay Homas conviden a gaudir de la nostra pròpia nostàlgia a força d’una fusió avantguardista de les arrels folk-pop contemporànies amb alguns recursos de l’electrònica més avançada. El resultat, un hit ballable i ideal per a obrir-te camí davant l’adversitat. El videoclip, produït per Icon International i dirigit per Ben Woolf, proposa un viatge emocional i colorit, on els Stay Homas sobrevolen Barcelona i el món, amb un collage dinàmic. Amb una finíssima postproducció, l’originalitat de la proposta queda patent.

Stay Homas comenten sobre el seu nou single: «Let It Out» és una cançó que revisita els nostres dies a la terrassa. Intenta explicar una història de sofriment i superació des de la perspectiva de l’ésser estimat: aquest amic, parent o qui sigui que sempre t’anima quan les coses es posen difícils. Vàrem tenir la temptació d’incloure un cor de nens en el tema i la veritat és que ens ha encantat el resultat. Abans de res, perquè arriben a aquests tons aguts que nosaltres no, però també perquè de vegades la clau per superar aquesta merda és mirar-la d’una forma més innocent i infantil. La vida es construeix així, i la tristesa és només una altra cosa profunda i bella per sentir, així que… Obre’t i deixa-sortir!

«Let It Out» s’uneix a «Por el camino», la cançó que van publicar el 4 de novembre, que serà la banda sonora de la pel·lícula «Mamá o Papá» dirigida per Dani de la Orden i protagonitzada per Paco León i Miren Ibarguren.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com