Els teatres del Grup Focus reobriran la setmana que ve

Teatre Romea - La Villarroel - Teatre Goya - Teatre Condal

Amb motiu del canvi de fase en el pla de la desescalada anunciat pel departament de sanitat de la Generalitat de Catalunya els teatres del Grup Focus es complauen a anunciar que es reprendrà l’activitat artística la setmana que ve.
El primer teatre a obrir les portes serà el 
Teatre Goya que a partir del 24 de novembre acollirà al seu escenari la tercera temporada de l’èxit de Joel Joan i Hèctor Claramunt Escape Room. El següent teatre a tornar a oferir espectacles al públic serà La Villarroel, amb l’estrena absoluta de La Cabra, o qui és Sylvia? d’Eduard Albee (28 de novembre), amb direcció d’Ivan Morales i protagonitzat per Emma Vilarasau, Jordi Bosch, Roger Vilà i Jordi Martinez. Més endavant el Teatre Romea i el Teatre Condal obriran la seva platea al públic amb 53 Diumenges (3 de desembre) i El Màgic d’Oz (4 de desembre) respectivament.
La reobertura coincideix amb la setmana del Black Friday per al qual el Grup Focus ha llençat una campanya per animar al públic a tornar a les sales, amb promocions exclusives del 25 al 29 de novembre.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com