Roger Pera torna al Teatre del Raval amb el monòleg QUINA FEINADA!

De l'11 de desembre al 30 de gener

El 2016, una obra anomenada Fully committed triomfava a Broadway amb l’actor Jesse Tyler Ferguson, (més conegut per la sèrie Modern family) com a protagonista. El text, escrit per Becky Mode, va ser elogiat per crítics i públic, que la van considerar una de les comèdies més divertides de l’any.

Després de 40 anys dedicat a la seva carrera al cinema, Ventura Pons torna al món del teatre amb QUINA FEINADA!, l’adaptació de l’espectacle feta per ell mateix per als escenaris catalans. I ho fa amb Roger Pera com a únic intèrpret, donant vida a un actor sense feina als escenaris que, per sobreviure, treballa agafant les reserves telefòniques d’un restaurant de luxe, però també a tota la resta de personatges, cosa que pot semblar una bogeria, però ho fa encara més hilarant.

El repte per a l’actor és considerable, doncs interpreta vora 25 personatges diferents. Segons Roger Pera, el plantejament de l’espectacle «és un joc teatral intens» i alhora «un homenatge al món del doblatge», del qual forma part des de ben petit. A aquesta amalgama de veus diferents s’hi suma un ritme còmic cada cop més frenètic, que Pons defineix com «una autèntica bogeria».

També continuaran programats ELLES #COSASDECHICAS i DIVERSITAT FLAMENCA, que van gaver de suspendre funcions al novembre pel tancament dels teatres.

QUINA FEINADA! 
De l’11 de desembre al 30 de gener
Divendres i dissabtes a les 20h i diumenges a les 18h.
Preu taquilla: 18€ / Durada: 80 minuts / Idioma: Català

SINOPSI:
Si a EE.UU. aquest èxit novaiorquès el protagonitza en Jesse Tyler Ferguson, el pèl roig de la sèrie Modern Family, en l’adaptació catalana és en Roger Pera el que es posa a la pell d’aquest agent de reserves d’un modern i luxós restaurant de moda a la ciutat.
Per aquest passen totes les trucades, totes les reserves i totes les històries al llarg d’una calorosa tarda d’estiu i ell….és tots els personatges.
Un treball d’orfebreria actoral i un esforç vocal sense precedents que ens deixarà bocabadats, ens farà riure i ens emocionarà.

FITXA ARTÍSTICA
Autora: Becky Mode
Versió i direcció: Ventura Pons
Intèrpret: Roger Pera
Una producció de Top Hat Produccions.

Venda d’entrades AQUÍ

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Artes Escénicas

This site is protected by wp-copyrightpro.com