La comèdia «El mètode Grönholm» torna a Barcelona

Hi serà al Teatre Poliorama a partir del 4 de desembre - Per Montse Delgado

El Teatre Poliorama presenta des del 5 de novembre fins al 28 de febrer, El Mètode Grönholm de Jordi Galceran, sota la direcció de Sergi Belbel i amb Enric Cambrany, Marc Rodriguez, Mar Ulldemolins i David Verdaguer, com els actors encarregats d’interpretar aquesta gran obra quinze anys després de la seva primera estrena.
Sinopsis:
Els últims quatre aspirants a un lloc de treball d’executiu en una multinacional es s’ometen a la prova final del procés de selecció. Una prova conjunta on els absurds jocs proposats pels psicòlegs de l’empresa es converteixen en un combat on la crueltat i la falta d’escrúpols sembla no tenir límits. Fins a on estan disposats a arribar per obtenir el lloc de treball que sempre havien somiat?

Una comèdia que toca un tema universal i alhora molt actual. Tot un clàssic que ens farà engolir a tots. Amb un text tan perfecte que gairebé no s’hagut de tocar res, un text treballat des de la veritat.
El Mètode Grönholm s’ha fet a més de seixanta països, on a la mateixa Alemanya s’han fet al voltant de quatre-centes produccions. I on segons les estadístiques aquesta obra ha tingut aproximadament tres milions d’espectadors.
Temporada rere temporada, El Mètode Grönholm cada vegada a tingut més èxit, i té tant èxit perquè es parla de quelcom que tothom entén… No deixa de ser una lluita per agradar a tot arreu, feina, família, amics…

Per més informació i venda d’entrades a www.teatrepoliorama.com

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Artes Escénicas

This site is protected by wp-copyrightpro.com