Solitud, de Víctor Català, amb direcció d’Alícia Gorina, torna avui a la Sala Petita del TNC

Solitud de Víctor Català (Caterina Albert), l’obra més coneguda d’aquesta autora, amb direcció d’Alícia Gorina, torna a la Sala Petita del TNC del 10 de desembre al 3 de gener. L’espectacle és una producció del Teatre Nacional de Catalunya, amb dramatúrgia d’Albert Arribas i un repartiment format per Pepo Blasco, Ona Grau, Oriol Guinart, Pol López, Laura Luna, Adriana Parra, Clara Peteiro, Maria Ribera i Pau Vinyals.
La descoberta del desig. El cru aprenentatge de la soledat. «Passat Ridorta havien atrapat un carro que feia la mateixa via que ells»… L’inici de l’obra més coneguda de Víctor Català és una invitació a capbussar-se en la fascinant riquesa literària de Solitud, i en prefigura alguns temes: el paisatge com a vocabulari per expressar l’existència, l’animalitat enfront de l’evolució cultural i tècnica, o el temps com a geografia humana.

Amb la seva gran novel·la muntanyenca, Caterina Albert va alçar la veu d’un dels personatges femenins més apassionants que han nascut dins la literatura catalana. Un periple d’una enorme intensitat vital, marcat per la magnètica descoberta del desig, el cru aprenentatge de la soledat i la lúcida comprensió dels dolors que pesen sobre el món.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Artes Escénicas

This site is protected by wp-copyrightpro.com