1er avançament del Festival Strenes

Les entrades es posen a la venda avui dimarts a partir de les 20h del vespre al web del festival

La creació no es pot ni restringir ni confinar». Aquest és el lema de la vuitena  edició del festival Strenes de Girona. Aquesta tardor i al llarg dels pròxims mesos es llançaran al mercat un gran nombre de nous treballs, EPs, cançons… I el Festival Strenes, com sempre, farà costat a tots els seus creadors i creadores.
Tot i estar vivint uns temps d’incertesa gens favorable, l’Strenes ha volgut ser fidel al seu leitmotiv i donar-los suport presentant una programació de més de vint-i-cinc concerts, de la qual avui se’n desvetllen una dotzena. El festival gironí ho fa perquè vol recuperar la normalitat que ha robat la Covid 19. Ho fa perquè els músics, les músiques i el sector en general necessita poder tirar endavant. I ho fa amb la voluntat que el Festival Strenes sigui el pal de paller, el far que encoratgi tots els festivals, festes majors i programacions que encara s’estan plantejant si han de continuar endavant o no amb les seves produccions. L’Strenes llança un crit contundent: si ens ho proposem, és possible.

El festival recupera la màgia de l’escenari de les Escales de la Catedral i programa també concerts als espais habituals, com l’Auditori, el Teatre Municipal, l’Auditori de La Mercè o la Sala La Mirona, amb les restriccions d’aforament corresponents i totes les mesures de seguretat vigents en el moment de dur a terme els espectacles. Inicialment, es posaran a la venda els espectacles amb un 50% d’aforament i s’ampliarà al 70% en cas que la llei permeti augmentar-ne l’aforament.

 

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com