Lildami publica aquest divendres «Viatge en espiral», el seu segon treball

Lildami s’ha convertit en la cara visible de la música urbana catalana. Ja no l’avalen únicament les xifres que aconsegueix a Youtube, on va començar a donar-se a conèixer, sinó que des de la publicació del seu primer treball, Flors mentre visqui (Halley Records, 2019), on hi col·laboraven des de Dorian a Oques Grasses passant per Suu o Manel, ha passejat per escenaris de tot el país, ha encapçalat el cartell de festivals, ha col·laborat amb Santi Balmes de Love of Lesbian, amb Miki Núñez, amb Buhos i amb companys d’escena com Flashy Ice Cream31 FamPawn Gang o Lil Moss. També ha creat Maleducats, el primer Festival Internacional de Música Urbana a la seva Terrassa natal -16 i 17 de juliol-, ha guanyat el Premi Cerverí a la millor lletra de cançó en català i, dos anys consecutius, el Premi Enderrock a Millor Disc de hip-hop i músiques urbanes.

Lildami ha destacat sempre pel seu missatge positiu allunyat dels estereotips més foscos de la música urbana. Llicenciat en disseny industrial, a aquest coco creatiu li brollen lletres intel·ligents, punyents i iròniques d’altíssima destresa, que acompanya dels millors beats, que sol produir el Sr. Chen.

Dos anys més tard del seu primer disc, presenta el seu segon llarga durada, Viatge en espiral. Un disc conceptual sobre la vida entesa des d’una visió tridimensional. «Si veus la vida com un cercle infinit que sempre et retorna al mateix punt, canvia el punt de vista: Si la mires en 3D veuràs que aquest cercle és en realitat un espiral, que gairebé mai et retorna al punt de partida, encara que ho sembli». Al cap i a la fi, Dami ens presenta un disc sobre la vida, l’amor i el desamor. Un concepte ben contraposat al treball anterior, que estava més aviat centrat en la mort.

Viatge en espiral compta amb la producció de Sr. Chen a deu de les dotze cançons i del productor Pau Romero a «Provença» i «Ramiro», a més a més, també hi ha les col·laboracions d’Albert PlaLa Casa AzulMarta Mas (@leentrelineas) o Mi Amargo i del propi Sr. Chen i de l’Emotional G, que també l’acompanyen en directe. Aquest és un àlbum ple de contrasts on cap cançó sona com l’anterior i on Lildami és més protagonista que mai.

Lildami, l’únic raper de l’escena que sap fer integrals.

«2080» el primer single de Viatge en espiral, ja sona a totes les ràdios catalanes.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com