Kàtia, un espectacle de Teatre Nu sobre l’adopció i la necessitat de trobar els nostres orígens, arriba al TNC

El Teatre Nacional de Catalunya dedica una part destacada de la seva programació als més petits per fer de l’assistència al teatre una activitat familiar quotidiana. Kàtia, de Teatre Nu (recomanat a partir de 5 anys), és el segon espectacle d’El TNC Petit d’aquesta temporada 2020/2021 i compta, també, amb funcions escolars entre setmana (a la Sala Tallers del 3 al 14 de febrer).
Una idea original de Ka Teatre, amb direcció i dramatúrgia de Víctor Borràs i amb Montse Pelfort i Maria Berenguer en els papers de la mare i la nena.

Horaris:

Dimecres, dijous i divendres a les 10 h (funció escolar)
Dissabte a les 17 h
Diumenge a les 12 h

—————————-

El viatge entranyable d’una mare i una filla a la recerca dels orígens de la petita. La Kàtia fa la maleta i emprèn un viatge, l’aventura de la seva vida que viurà acompanyada de la seva mare. Trobarà el que busca? Kàtia és un espectacle de teatre visual que ens parla de la necessitat de retrobar-nos amb les nostres arrels.

Kàtia ens parla de voler saber, de la necessitat de trobar els nostres orígens, de la voluntat de recordar i entendre d’on venim. És la història d’una mare i una filla que emprenen un viatge per mirar de respondre les preguntes que es planteja la petita. Aquest espectacle parla de l’adopció, dels interrogants que desperta, dels neguits que motiva, i ho fa a través d’una història plena de joc i aventura a la recerca d’un objecte ben quotidià: una foto.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Artes Escénicas

This site is protected by wp-copyrightpro.com