Ex Cupidos, el nou espectacle sobre l’amor d’Hotel Cochambre

Un espectacle d'humor musical que tracta sobre l'amor i que pretén respondre la pregunta "On és Cupido?

Hotel Cochambre, el grup de versions més influent i important dels Països Catalans, presentaran cada dijous a les 20h al Teatre Borràs el seu nou espectacle «Ex Cupidos»

Els Hotel Cochambre, sense cap mena de dubte, el grup de versions més influent, històric i important dels Països Catalans, tornen a presentar un nou espectacle teatral. «Ex Cupidos» arriba després de l’èxit clamorós del seu anterior espectacle, «Hotel Dulce Hotel», en homenatge a Joaquín Sabina.

Benito Inglada, líder d’Hotel Cochambre, que està en plena celebració del 20è aniversari del grup, explica que l’espectacle d’humor serà «boig, irònic, punyent, divertit, musical, improvisat i sobretot, cochambroso». I no és per menys ja que l’espectacle parla d’Amor. D’Amor com el d’abans, l’Amor del «flechazo» o «enamorament sobtat», l’Amor abans de WhatsApp, l’Amor de «Cupido».

La gran pregunta a respondre, clar: On és Cupido? «Ex Cupidos» és una cerimònia per la seva invocació, perquè torni entre nosaltres, perquè ens torni allò que ens han pres. I el gran misteri a respondre, és: Apareixerà?

L’espectacle està programat al Teatre Borràs de Barcelona, tots els dijous a les 20h a partir del 28 de gener de 2021. Els intèrprets són el líder i cantant d’Hotel Cochambre, Benito Inglada, i el pianista Diego Marín.

——————————

Hotel Cochambre va ser creat l’any 2000 per cinc treballadors d’un hotel acabat de tancar que cantaven les cançons de les estrelles que s’hi havien allotjat. Cinc músics liderats pel carismàtic i inigualable Benito Inglada, capaços de trencar amb la monotonia escènica musico-festiva del país, i que van incorporar nous conceptes fins a revolucionar l’escena catalana. Al setembre d’aquell mateix any, la banda ja havia actuat en grans sales, com la Sala Bikini, o en grans festes majors, com la de La Mercè. Abans de la pandèmia, Hotel Cochambre era el grup més contractat de Catalunya.

Al llarg dels anys la banda ha vist com s’incorporaven nous músics i en marxaven d’altres. El que ha estat inalterable ha estat l’èxit assegurat cada vegada que han pujat als escenaris i tot el que han fet per la música festiva d’aquest país.

Al llarg de la seva trajectòria Hotel Cochambre ha revolucionat la festa popular i els grups de versions dels Països Catalans. El carisma i la gràcia natural del seu líder, la posada en escena i la forma original d’interpretar les cançons, fan d’Hotel Cochambre una banda pionera, única i inimitable, amb un públic fidel de totes les edats que omplen els concerts allà on van des de fa ja dues dècades.

La banda compta amb quatre Premis ARC com a millor banda de versions i és una de les formacions més sol·licitades a les festes populars de Catalunya. El passat maig de 2020 van començar a celebrar el seu vintè aniversari.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com