Ramon Cugat presenta ‘El So de les Flors’, primer single d’avançament del seu EP

El músic català, també al capdavant de la formació Balancí, publicarà el seu nou EP 'L'Esquerda' el 26 de febrer

Parar, contemplar, escoltar al teu voltant i adonar-se de la fragilitat de l’ésser humà. No som res davant la resta de coses que ens envolten, creient-nos més forts ens ho estem carregant tot. I ara és el moment en què aquestes coses ens passen factura i ens reclamen la reflexió i l’ajuda. I per això necessitem cançons com la que us avancem avui del nou disc del Ramon Cugat‘El so de les flors’. Aquest single és un avançament del proper disc, un EP que es titularà ‘L’esquerda’ i que publicarem el 26 de febrer. 

Sobre ‘El so de les flors’…
Ens trobem davant de la cançó més enèrgica de tot l’EP, i contraresta amb les altres de caràcter més càlid. Tot i això, segueix la línia general del disc: una guitarra despullada d’efectes que es deixa acompanyar per un baix i una bateria sense gaires floritures. Energia continguda amb una part instrumental que ens condueix a la reflexió.

Ramon Cugat publicarà a finals de febrer el seu nou disc, ‘L’esquerda’ (Autoeditarte). El músic català, conegut per estar al capdavant de la formació Balancí i a les bandes Nevera o Número Match, continúa trobant motius per a escriure cançons tant personals com les sis que presentarà en el seu nou treball,  que ja tenim a punt per a presentar-vos.

En aquestes cançons el Ramon fa un exercici de despullar-les el màxim possible amb la consigna de què menys és més. Cançons íntimes i properes ideals per escoltar tot tancant els ulls i deixar-se portar per unes melodies que traspuen amor i desengany.

Ramon Cugat és un músic inquiet i d’amplis gustos musicals: The Velvet Underground, Neil Young, Sam Evian, Hope Sandoval, Tom Waits, Sam Evian, Angelo d’Augustine o Teenage Fanclub, per esmentar només a alguns. Amb el seu disc amb Balancí ‘El soroll trenca el silenci’ va comptar amb un col·laborador il·lustre, ni més ni menys que Pau Riba.

La formació de Ramon Cugat la integren:
Ramon Cugat: Veu i guitarra
Carlos Rivero: Baix i sinte
Raül 
Cabedo: Bateria

Foto i composició artística de la portada del single: Sergi Pahissa
Disseny i maquetació: Melissa Paolini K

 

 

 

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com