Els italians Talco Maskerade publiquen el seu disc acústic «Locktown», gestat durant el confinament a Venècia

La Covid-19 ha canviat la vida tal com la coneixíem: la distància social, l’ús de mascaretes i els confinaments són la nova normalitat. Com a la resta del sector, tot això ha afectat els plans del grup italià: han hagut d’aplaçar un nou disc, Videogame, que havia de sortir a l’octubre de 2020 i una gran gira programada pel 2021.

Talco es va haver de confinar a la seva ciutat, Venècia, i en comptes de tirar la tovallola, els seus membres van treballar en versions acústiques dels seus èxits i les van difondre per streaming. Ho van fer per mantenir-se actius i per mantenir el contacte amb els seus seguidors i seguidores. Així va néixer Talco Maskerade, l’alter-ego de Talco. Són els mateixos membres, però amb actitud renovada més propera al folk-acústic-soul, nova química entre l’equip i la mateixa passió per la música. El dia 19 de febrer publiquen el seu primer disc sota aquesta formació, Locktown, que serà el vuitè de la seva trajectòria.

La «mascarada» és una dansa típica de Venècia on la gent vesteix antifaços, però les màscares també s’associen amb les mentides o el poder fingir ser una altra persona. Mentre el món es posa una mascareta, els mitjans envien missatges críptics i les xarxes socials es fan servir com un instrument per actuar fingint ser un altre, Talco aprofita el concepte de la màscara per actuar com a mirall amb la voluntat de sensibilitzar sobre aquests temes.

Locktown recull totes les experiències de l’aïllament viscut per la banda, la manera en què les seves vides s’han vist afectades i els canvis socials dels que han estat testimoni. El disc està format per set versions acústiques de clàssics de Talco, cinc noves cançons creades durant els mesos de confinament i dues cançons que serviran com avançament de Videogame, el proper disc de Talco.

Talco Maskerade neda contra corrent i contra totes les dificultats del moment, però estan preparats per portar al directe Locktown en aquest nou context.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com