El Petit Romea estrena ‘Hamelí’ i ‘La Granja’

Aquestes seran les dues últimes obres del cicle Petit Romea aquesta temporada

 

El Petit Romea encara la recta final del cicle després d’esgotar localitats en els seus últims espectacles. Tot i les limitacions, el cicle ha rebut una acollida excepcional per part del públic i presentarà el debut al Romea de dues companyies de gran trajectòria: XipXap i Teloncillo Teatro.

Hamelí arriba al Teatre Romea: L’espectacle de Xip Xap recupera un clàssic que té el poder de sobreviure al pas del temps i continuar oferint lectures que ens resulten completament contemporànies. Un conte clàssic que manté viva una essència que pensem que és imprescindible explicar. La dramatúrgia i direcció és de Ramon Molins.

Xip Xap és una companyia lleidatana de teatre, animació, titelles i de tot el que fa referència a fer passar una bona estona a petits, mitjans i grans. La companyia es va fundar l’any 1983 i durant 38 anys han fet més de 50 produccions diferents. Els seus espectacles han voltat per totes les comunitats autònomes (excepte Canàries). Han visitat Itàlia, Portugal, França, Alemanya i Dinamarca.

L’obra es podrà veure el 07 de març i el 14 de març al Teatre Romea dins del cicle Petit Romea. I l’espectacle comptarà amb un passi anterior el divendres 5 de març a les 10.30 h, obert a gràfics (contactar amb premsa per reservar espai).

SINOPSI
Hamelí 
de la companyia Xip Xap explica la misteriosa desgràcia d’una vila que ben bé podria ser la teva, on conviuen tots els veïns i veïnes, amb les seves alegries i les seves discòrdies, però un fet farà que la seva convivència es vegi alterada de forma dramàtica, la població és envaïda per una plaga de rates, però ningú sap d’on han vingut, o potser no han vingut d’enlloc? I sempre han estat allí?.

 

La Granja de Teloncillo Teatro explica amb música la vida d’una granja. L’espectacle va guanyar el Mejor espectáculo para la Primera Infancia FETEN 2018 i va ser finalista dels Premios MAX 2019.

Teloncillo Teatro és una companyia de Valladolid. Van guanyar el Premio Nacional de Artes escénicas para la infancia y la juventud. L’any 2018 van celebrar 50 anys d’activitat teatral. Des de fa vint-i-tres anys, els seus projectes artístics estan dedicats en exclusiva als nens i nenes.

L’obra es podrà veure el 21 de març al Teatre Romea dins del cicle Petit Romea.

SINOPSI
Maruja, la grangera, s’aixeca en cantar el gall, es treu quatre lleganyes i es renta com un gat. Amb ella passarem un dia a la seva granja: Despertarem a tots els animals, donarem el biberó a quatre porquets, curarem a la veïna de Doña Loba, buscarem quinze dotzenes d’ous i amb la vella ovella, Miranda, ballarem un rock and roll. Kikirikí!

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Artes Escénicas

This site is protected by wp-copyrightpro.com