Love of Lesbian, nova confirmació del 9è Festival Jardins Pedralbes

Love of Lesbian inicia la seva marxa musical amb el canvi de segle, i al llarg de la seva primera dècada de vida edita els seus primers discos, construint al seu torn una identitat pròpia que la converteix en una banda única en el seu entorn.

En 2009 editen el seu icònic disc «1999 (o cómo generar incendios de nieve con una lupa enfocando la luna)». Des d’aquest moment deixen de ser considerats una promesa per a donar 2 passos cap endavant en la seva carrera i exploten per al gran públic. A partir de llavors se succeeixen les gires reeixides, arriben els discos d’or, els números 1 en les llistes de AFYVE, els primers viatges a Llatinoamèrica i Londres, i el Grammy Llatí.

Amb els seus dos llançaments posteriors «La noche eterna/Los días no vividos» 2012 i «El poeta Halley» 2016, la banda consolida el seu estatus com a referent musical del pop nacional, omplint tant el Wizink Center a Madrid com el Sant Jordi Club de Barcelona, per dues vegades, en 2017.

A més aconsegueix entrar en el mercat Mexicà amb una força inusitada, sent les seves actuacions en sengles edicions del Festival Vivelatino (2014 i 2018) així com el seu pas previ per Monterrey, Guadalajara i Ciutat Juárez presentant els seus discos enfront d’audiències massives, un preludi del seu triomf total en el CDMX omplint l’Auditori Nacional de Mèxic (10.000 assistents) penjant el cartell de sold out dies abans de la cita (aconseguint una fita a l’abast de molt pocs artistes o formacions espanyoles). El grup també cull èxit de crítica i públic en les seves presentacions a Lima, Medellín, Bogotà, Santiago de Xile i Buenos Aires, sent el grup espanyol amb més projecció a Llatinoamèrica fins al moment.

En 2021 es publicarà l’esperada continuació de «El poeta Halley», un disc anomenat «V.E.H.N.» (Viaje épico hacia la nada). La gira de presentació inclourà, a més de les principals ciutats i festivals espanyols, capitals europeas (Londres, Edimburg, París, Berlín, Brussel·les i Gine- bra), els països de Llatinoamèrica amb major creixement en la seva base de fans (Mèxic, Xile, el Perú, Colòmbia i l’Argentina) i una primera visita a E.E.O.O. amb una extensa gira de més de 25 concerts.

ENTRADES A LA VENDA DIJOUS 4 DE MARÇ A LES 11H. AL WEB DEL FESTIVAL

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com