Arriben els Concerts de Primavera de l’Hospitalet

Amb Miki Núñez, Miguel Poveda i El Pot Petit els dies 23 i 24 d'abril a La Farga

Després de la inevitable pausa durant la temporada passada, enguany la música en directe torna al recinte de La Farga amb el renovat concepte dels Concerts de Primavera. L’Ajuntament de l’Hospitalet dona un pas endavant a la irreversible tornada a la normalitat i aposta obertament per la cultura i la música en directe.

Aquesta edició 2021, amb un recinte especialment adaptat per establir tots els protocols sanitaris, d’aforament (amb cadires numerades) i de distància social, tindrà lloc els dies 23 i 24 d’abril i la programació inclou 3 noms molt atractius als seus respectius àmbits.

El divendres, 23 d’abril, Miki Núñez (20h.) portarà tota la seva energia i bones vibracions a La Farga, obrint el cicle amb una proposta plena de colors. Dissabte, 24 d’abril, sessió matinal i familiar amb El Pot Petit (12h.), un dels espectacles favorits dels més joves de la casa. I per la tarda, el gran Miguel Poveda (20h.) acomiadarà els Concerts de Primavera amb tota la qualitat del seu cante: indiscutiblement, una de les veus més destacades i reconegudes del flamenc a nivell mundial.

En resum, tres concerts per a tots els públics a l’Hospitalet del Llobregat, un municipi ubicat a la comarca del Barcelonès, amb totes les garanties de mobilitat des de Barcelona ciutat amb confinament comarcal.

23 ABRIL
20h. MIKI NÚÑEZ

24 ABRIL
12h. EL POT PETIT
20h. MIGUEL POVEDA

Entrades a la venda demà dijous a les 12h. a theproject.es

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com