Mayte Martín penja el Sold Out a Luz de Gas pel concert del ‘Som Aquí. Veus contra la violència masclista’

Amb una formació de luxe, elegant i rotunda, Mayte Martín recrearà en aquest espectacle grans boleros clàssics, balades revestides d’una bellesa exquisida i temes del repertori llatí que cap espectador pot evitar cantar. La cantant tornarà a crear l’atmosfera de naturalitat i intimitat que resulta acollidora i fresca per a tot espectador a través d’un tractament estètic musical modern, lliure de tòpics i tics referencials. És una experiència, com els bons boleros, impossible d’oblidar.

Més de ‘Som Aquí’:

Maria del Mar Bonet, Mayte Martín, Beth, Gemma Humet, Elena Gadel i Marta Robles, Sara Roy i Balkan Paradise Orchestra, totes elles unides amb un mateix objectiu, cantar per donar suport a les dones que són víctimes de la violència masclista i amb espectacles preparats

especialment per l’ocasió.

La iniciativa arriba després d’un any molt dur arran de les restriccions sanitàries i els confinaments que han augmentat l’angoixa i el desemparament de moltes dones en aquesta situació. En moltes ocasions s’han vist obligades a conviure amb els seus maltractadors, cosa que ha posat en perill la seva integritat i la dels seus fills i filles. L’aïllament social de les mesures de distanciament els ha dificultat trobar ajuda en el seu entorn i buscar una sortida a la seva situació.

 

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com