Fins el 30 de maig, Joan Pera presenta «Alguns neixen estrellats» al Teatre Condal, amb David Olivares

Una de les coses que més caracteritza aquesta comèdia és el seu humor. Un humor que tal com el defineixen els seus protagonistes és un humor tan net, tan clar, tan per situacions que, la funció la podran gaudir des del més petit fins al més gran.
En Joan Pera, el recordarem entre altres coses per la «La extraña pareja» acompanyat del ja desaparegut Paco Morán, però ara també el trobem acompanyat d’en David Olivares, on entre els dos tornen a fer una parella que no ens deixarà indiferents.
Una adaptació del mateix Joan Pera de la sèrie britànica «N’hi ha que neixen estrellats» escrita i creada per Raymond Allen que, els que ja tenim una edat la recordem a la perfecció i que en Joan Pera se l’ha fet molt seva i plena d’efectes especials que ens faran riure des del primer minut.
No podem passar per alt, que aquesta funció de sketchs, a quin de tots més divertits, ha estat pensada fins al més mínim detall i que ens transportarà a recordar alguns dels personatges més universals de la comèdia.
Em quedo amb una frase dels seus protagonistes: En els temps en els quals estem, ens devem una bona dosi d’humor.

 

Montse Delgado

 

Joan Pera torna al Teatre Condal acompanyat per David Olivares amb l’obra dirigida per Enric Llort Alguns neixen estrellats. Aquest matí, la companyia de l’espectacle ha presentat l’obra. L’amistat entre Pera i Olivares ve de lluny, quan van estrenar El fantasma de Canterville també al Teatre Condal. «Treballar amb l’Olivares és una sort!» diu Joan Pera, que creu que a l’obra representen personatges contraposats «com fèiem el Paco Morán i jo a La extraña pareja«. David Olivares assenteix i explica que s’entenen molt bé en escena. «Amb tot això de la pandèmia, tenim les ganes i el dret a riure» sentència Pera.

Un espectacle molt juganer
Pera, que és Albert Amargant i Salat a l’obra, ha dit que «recordo la sèrie N’hi ha que neixen estrellats amb molta il·lusió. Els anglesos quan es posen a trencar coses…cremen cases!». Aquest espectacle té molt de la comèdia britànica en què Pera doblava al català a Frank Spencer. Respecte al seu personatge, considera que «si el personatge està ben dibuixat, si la narrativa és bona…ja és un èxit, tot és una meravella!».i afegeix «és un personatge molt proper, jo tan desgraciat no sóc, però conec algú que és així segur». També ha comentat que al final, hi haurà una picada d’ullet pels fans nostàlgics de la sèrie.

Olivares ha explicat que en diferents gags de l’espectacle «interpreto personatges que l’Albert treu de polleguera. M’estic fent un expert en perdre els nervis!». L’actor veu que el públic s’ho passa bé a cada funció: «és una comèdia que s’acaba de fer amb el públic, hem d’estar molt alerta perquè anem construint l’escena amb el que passa a platea i les reaccions del públic».

Sobre l’espectacle
Alguns neixen estrellats és un espectacle que reflecteix la vida d’un personatge ingenu, simpàtic, entranyable que lluita per situar-se a la vida, però malauradament, és desgraciadet… La seva rutina diària és trobar feina, i quan la té, no li dura més d’un dia; tot s’espatlla, tot se l’hi trenca… Podríem dir que és un «gafe»… Segur que tots en coneixem algun d’aquests… Segur. Fins i tot, la dona i la sogra el tenen atabalat. Tot el món sembla que es giri en contra d’ell.

Una comèdia protagonitzada per Joan Pera, prou reconegut en les seves innombrables tasques còmiques i acompanyat, aquesta vegada, pel David Olivares, que després d’haver treballat junts en El Fantasma de Canterville, tots dos ens ofereixen un espectacle absolutament rialler que ens evoca alguns dels personatges més universals de la Comèdia; Charlot, Miter Bean, Woody Allen, Frank Spencer, Inspector Closseau… Passi el que passi en gaudirem!… Està garantit.

Entrades disponibles AQUÍ

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Artes Escénicas

This site is protected by wp-copyrightpro.com