God Save The Queen actuaran a l’estadi olímpic

Qui els hagi vist alguna vegada ja sap que God Save The Queen no tenen rivals a l’hora d’invocar fil per randa la màgia dels concerts de Queen. Amb més de vint anys de trajectòria i el mèrit de ser, en paraules de Rolling Stone, la «millor banda tribut del món», el grup argentí de ben segur sorprendria al mateix Freddie Mercury amb les mil·limètriques recreacions que fan dels seus shows més llegendaris.

Després d’una gira amb cent concerts amb entrades exhaurides, 300.000 espectadors arreu del món i actes de promoció del film Bohemian Rhapsody per petició expressa de Queen i 20th Century Fox, God Save The Queen, amb Pablo «Freddie Mercury» Padín al capdavant, tornen a Barcelona amb un espectacle de celebració dels 50 anys de la banda mare.

Temes de totes les seves etapes (des del primer disc del 1973 a Made in Heaven), canvis vertiginosos de vestuari, jocs de llums propis d’un concert a Wembley i, naturalment, èxits com We Will Rock YouWe Are The Champions i Radio Gaga que mai, mai  ens cansarem de cantar. It’s a Kind of Magic!

Entrades ja a la venda a theproject.es

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com