El 饾悈饾悶饾惉饾惌饾悽饾惎饾悮饾惀 饾悘饾惃饾惈饾惌饾悮饾惀饾悰饾惀饾悮饾惍 arriba a la seva 饾煭饾煱饾棶 饾棽饾棻饾椂饾棸饾椂贸 i ho fa apostant per la cultura i el comprom铆s social

饾樋饾櫄饾櫋 17 饾櫃饾櫄 饾櫉饾櫔饾櫋饾櫈饾櫎饾櫋 饾櫅饾櫈饾櫍饾櫒 饾櫀饾櫋 15 饾櫃鈥欚潤栶潤滒潤ゐ潤潤 el municipi de l鈥橢scala i Emp煤ries acolliran una vintena d鈥檃ctivitats

Portalblau聽arriba a la seva聽14 edici贸聽apostant per vincular聽cultura i comprom铆s social. La programaci贸 cultural que presenta mant茅 l’eix conceptual que ha caracteritzat el cicle, mantenint aquest estret vincle amb la promoci贸 dels valors de la cultura i les arts a la Mediterr脿nia.

El聽Festival Portalblau聽茅s organitzat per l’Ajuntament de l’Escala, el Museu d’Arqueologia de Catalunya (MAC) i Tem Productions. Avui 茅s un festival de refer猫ncia per la majestuositat dels seus escenaris i per la qualitat i singularitat de la聽programaci贸聽que cada any presenta.

Portalblau聽va n茅ixer l鈥檈stiu de 2008 al municipi de聽l鈥橢scala聽com a espai de trobada i d鈥檌ntercanvi cultural a la Mediterr脿nia, coincidint amb la commemoraci贸 del centenari de l鈥檌nici de les excavacions a Emp煤ries.

Entrades disponibles AQU脥

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo 煤ltimo de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com