Concha Velasco presenta ‘La habitación de María’ al Teatre Goya

Es podrà veure del 18 al 30 de maig de 2021

Foto: Sergio Parra

Ahir matí, el Teatre Goya va acollir la presentació de La habitación de María, una obra de Manuel Martínez Velasco, dirigida per José Carlos Plaza, protagonitzada per Concha Velasco i produïda per Pentación.

El vicepresident d’Art i Continguts del Grup Focus, Jordi González, es va mostrar entusiasmat de poder tenir de nou l’actriu al Teatre Goya: «evidentemente Concha [Velasco] es una estrella y amiga» i ha afegit que l’obra «tiene unas connotaciones muy vinculadas a la vida de este último año».

Concha Velasco, Isabel a l’obra, va agraïr a Focus «por estar siempre conmigo y acogerme en este teatro que es mi casa en Barcelona» on assegura que «en este teatro he tenido mis grandes éxitos». Sobre l’espectacle, considera que «la función que hago es maravillosa y no os la podéis perder, es una de las funciones mas bonitas de mi carrera». El text està escrit pel seu fill, Manuel Martínez Velasco, a qui ha considerat un autor que escriu molt bé. «Manuel se basa en dos cosas para escribir esta historia, la primera es por una persona agorafóbica que conocimos y la otra una historia que nos contó una conocido nuestro una vez», també ha comentat que «en esta función hay momentos de risa, de broma, ya que en la vida debe haber estos momentos… aunque se queme la casa».

Aquesta obra és la sisena protagonitzada per Velasco i dirigida per José Manuel Plaza.

Sinopsis:

La cèlebre escriptora Isabel Chacón compleix avui 80 anys. La flamant guanyadora del Premi Planeta, que no va poder recollir en persona per l’agorafòbia que sofreix, celebra avui el seu aniversari sense cap mena d’acte públic, ni familiar, com és habitual en els últims anys.

Són 43 anys en concret els que Chacón porta recluída en el seu domicili per la seva condició, la planta 47 d’un gratacel madrileny que ha convertit en la seva fortalesa i on tot el que necessita (menjar, roba, medicaments…) li és portat a casa. Aquesta nit es produeix un incendi i tots els inquilins són obligats a evacuar l’immoble.

Però per a Isabel això és impossible, senzillament «no pot» sortir de casa. A mesura que les flames van arribant al terrat, exactament durant 75 minuts, Isabel haurà de prendre la decisió més important de la seva vida afrontant amb un intel·ligent sentit de l’humor les seves pors, els seus fantasmes, i tots els traumes de la seva vida que li han portat a aquesta cruïlla, abans que sigui massa tard…

Entrades i més informació AQUÍ

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Artes Escénicas

This site is protected by wp-copyrightpro.com