‘Balada per un home mort’, un musical inspirat en la Balada de Reading d’Òscar Wilde, arriba al Teatre del Raval el 20 de maig

Balada per un home mort, el quart espectacle musical de la companyia Anònims Produccions estarà programat del 20 de maig al 27 de juny al Teatre del Raval, dijous a les 20h i diumenges a les 17h.

Un espectacle de creació pròpia, amb sis actors i quatre músics en directe, creat per Jesús Horcajo i amb llibret original d’Estanis Aboal, on veurem l’episodi més desconegut de la vida d’Òscar Wilde, empresonat per homosexual a la presó de Reading. Recordant a Òscar Wilde en el 120 aniversari de la seva mort, Anònims Produccions recrea l’episodi més fosc de la vida de Wilde en forma de drama musical.

SINOPSI:
Ens trobem a finals del segle XIX. Òscar Wilde entra injustament a la presó de Reading per escàndol públic. Allà es convertirà en algú anònim, privat de tots els seus privilegis burgesos, i aprendrà a sobreviure gràcies a l’ajuda de John, un home condemnat a mort per homicidi.

Allà dins, John parlarà amb el fantasma de la seva dona, presagi de la Mort que ronda aquell patíbul. Ella estarà personificada per Salomé, protagonista de la darrera obra de Wilde, representant la culpa i els obscurs malsons de tots els reus abans de ser penjats.

Wilde va ser empresonat per ser homosexual. Conviure amb aquells homes va fer que la seva percepció del món canviés, fet que va provocar que dins aquelles parets pogués escriure la Balada de Reading, un poema dedicat al seu Company de cel·la.

Pot un home culpable redimir-se del seu crim ajudant a algú innocent?

————————————–

Més informació i entrades AQUÍ

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Artes Escénicas

This site is protected by wp-copyrightpro.com