Cruïlla XXS incorpora tres nits d’humor a la seva programació

Cruïlla XXS 2021, que es realitzarà entre el 4 de juny i el 25 de juliol a tres espais emblemàtics de la ciutat de Barcelona -l’Estadi Olímpic, l’Antiga Fàbrica Estrella Damm i el Disseny Hub by Vueling- i amb les mateixes mesures de seguretat que l’any passat (distancia social, rentat de mans, aforament limitat, seients reservats i mascareta) anuncia que celebrarà tres nits de Comedy al Disseny Hub by Vueling. La primera tindrà lloc el dia 14 de juny, i tindrà com a protagonistes a Ignasi Taltavull i Tomàs Fuentes que portaran el gran final de temporada de La Ruina al Cruïlla XXS.  La Ruina és un espectacle on tant assistents com convidats especials comparteixen en públic la seva anècdota més incòmoda: aquella vegada que la seva parella els va deixar per whatsapp, quan es van adormir en una reunió important, un malentès amb un taxista… La típica anècdota que els amics sempre demanen que expliquis als sopars.
El dia següent, el dia 15 de juny , es trobarà a l’escenari el bo i millor de l’Stand Up en català amb Charlie Pee, Modgi, Xavi Daura, Oye Sherman, Adri Romeo, Irene Minovas, Ignasi Taltavull, Marc Sarrats i Raquel Hervás. Tot això presentat per Tomàs Fuentes.
Per últim,  i com no podia ser d’altra manera, el dia 16 de juny el Cruïlla XXS comptarà amb un Roast on un convidat es sotmet a tot tipus d’acudits cruels, comentaris maliciosos i punyalades verbals per part dels seus amics i companys, en una mena d’homenatge macabre. En un Roast tot s’hi val, excepte enfadar-se.
Entre els prop de 50 concerts que inclourà Cruïlla XXS, destaquen els concerts Ana Torroja, Victor Manuel, l’espectacle Maestro , Miss Caffeina, Ismael Serrano,Miquel Serra, Cepeda, Zoo, una nit amb el millor trap català (31FAM + PAWN GANG + FLASHY ICE CREAM), Rels B, Brigitte Laverne, Sofia Ellar, Joan Miquel Oliver, RdRumba & Porcel «Funk Experience Live» Special Guests: Sho-Hai & Xhelazz, RomeroMartin, Rodrigo Leäo o B1NO.
Ja es pot consultar tota la programació aquí.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com