Un cartell format per 50 concerts d’artistes emergents formen la programació de l’Escenari SEAT MÓ al Festival Jardins Pedralbes

El Festival Jardins Pedralbes va anunciar la programació de l’Escenari SEAT MÓ d’aquesta novena edició. Un cartell format per 50 concerts d’artistes emergents que actuaran a la zona Village, l’espai destinat a l’oferta gastronòmica i als concerts de format pròxim i íntim que tenen lloc en el màgic entorn dels jardins de Pedralbes a partir de les 19.30h.

La roda de premsa, celebrada a casa SEAT va comptar amb l’actuació en directe de l’extraordinària Clara Gispert, una artista que repeteix aquesta novena edició actuant en l’escenari SEAT MÓ els dies 24 de juny i el 15 i 23 de juliol.

«Com en l’anterior edició, els esdeveniments compten amb totes les mesures de prevenció de la COVID per a garantir que el públic gaudeixi de la restauració i la música en directe de manera segura», ha explicat el director del Festival Jardins Pedralbes, Martín Pérez.

Els espectadors que tinguin entrades per als concerts celebrats a l’Auditori podran accedir amb la mateixa entrada per a gaudir de l’experiència Village, encara que també existeix la possibilitat d’accedir únicament a aquest espai per un preu de 7 euros, amb consumició inclosa.

L’oferta gastronòmica compta amb alguns dels restaurants més emblemàtics i reconeguts de la ciutat: Pizza del Born, Mr. KAO, Il Giardinetto, Flash Flash, Sauleda, Ametller Origen, Imperia Foie Gras i Makito, entre d’altres.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com