La Villarroel presenta ‘Alguns dies d’ahir’ – per Montse Delgado

Fins el 27 de juny la sala La Villarroel acollirà l’obra de teatre d’en Jordi Casanovas «Alguns dies d’ahir». Dirigit per Ferran Utzet i amb un repertori tant exquisit com: Míriam Iscla, Abel Folk, Marta Ossó i Francesc Cuéllar.

Sinopsi

Una família veu capgirada la seva quotidianitat amb els fets polítics que s’esdevenen a Catalunya durant els mesos de setembre i octubre de l’any 2017. La Rosa, el Jaume i els seus fills, la Laura i el Jofre, es retrobaran al menjador de casa seva en cinc ocasions. Cinc “dies després”. Cinc dies posteriors a moments que van marcar aquells mesos. En aquestes cinc jornades, compartiran els dubtes, les preguntes, els anhels i els patiments que els va provocant tot allò que se succeeix als carrers. Al voltant de la taula, tots ells aprendran a comprendre els pensaments i les postures dels altres, faran tot l’esforç possible per conversar i per entendre’s, i hauran de trobar la manera de perdonar les faltes i de guarir les ferides que els hagin produït tots aquests dies dins d’aquest llarg viatge emocional i polític.

—————————————————————

A través de la família Font, tornarem a recordar tot allò que ara ens sembla molt llunya, però que de fet tampoc fa tant de temps.

Un espectacle que ja a voltat gairebé per tota Catalunya amb histories molt colpidores alhora que emocionants.

La proximitat de la sala La Villarroel i que l’obra transcorre al voltant d’una taula (la taula dels diàlegs), tal i com la defineix la companyia, et farà sentir com si estiguessis a casa i totes aquestes reflexions les poguessis debatre en directe.

Un context molt intens des de la mirada interior d’una família, cadascun amb el seu propi criteri sense inclinar-se cap a cantó, si no exposant.

Alguns dies d’ahir, es un obra on tots els espectadors tindran un record, de la mateixa manera com que cada espectador quan surti, també tindrà el seu propi criteri i possiblement, no sigui el mateix.

Un obra per no quedar-se a casa i gaudir-la.

Entrades a: www.lavillarroel.cat

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Artes Escénicas

This site is protected by wp-copyrightpro.com