El Teatre Akadèmia celebra la Festa de la Música amb l’estrena mundial de ‘Coreofonie’, una creació de Francesco Libetta que combina música i dansa

Es podrà veure els propers 19 i 20 de juny

El Teatre Akadèmia acollirà els propers 19 i 20 de juny l’estrena mundial de Coreofonie, la nova creació del reconegut pianista, compositor i director italià Francesco Libetta que combina la música i la dansa en un mateix escenari.

Seran dos concerts únics i irrepetibles que comptaran amb un programa exclusiu per a cada vetllada. L’espectacle combina composicions d’Igor Stravinskij, Frédéric Chopin, Maurice Ravel, Erik Satie, Orazio Sciortino o el mateix Libetta amb una coreografia creada per Stefania Ballone, ballarina solista i coreògrafa del cos de ball del Teatro alla Scala.

En Coreofonie, Libetta es rodeja, a més de Ballone, d’altres artistes de prestigi internacional com ara Christian Fagetti, ballarí solista del Teatro alla Scala, Carlo Di Lanno, ballarí principal del San Francisco Ballet i, posteriorment, del Dresden Semperoper Ballet, o el músic Christian Greco, que ja ha treballat estretament amb Ballone.

Amb aquest espectacle, el Teatre Akadèmia se suma a la celebració de la Festa de la Música o el Día de la Música, que es commemora cada any a un centenar de països del món el 21 de juny, coincidint amb l’inici de l’estiu.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Artes Escénicas

This site is protected by wp-copyrightpro.com