Cruïlla presenta Cruïlla Arts by CityScoot

Cruïlla és molt més que música: és un festival multidisciplinar on el talent local i internacional s’encreuen, conflueixen i hi conviuen.
Sabent que al públic de Cruïlla a més d’estimar la música, també els hi interessen les arts visuals i gràfiques. Per això, amb la col·laboració de CityScoot, el Festival ha preparat una programació d’artistes gràfics que posaran color al festival.
Aquest any comptarà amb 9 artistes urbans que pintaran retrats dels principals caps de cartell. A més, acollirà el mural «Mirades des del confinament», una gran obra col·lectiva dirigida per l’artista internacional Joan Fontcuberta i Òmnium Cultural per homenatjar els protagonistes de la pandèmia.
Just al centre del village del Cruïlla 2021 s’instal·larà el mural «Mirades des del confinament», una obra de l’artista internacional Joan Fontcuberta organitzada per Òmnium Cultural i el Festival Cruïlla amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada que vol recordar les víctimes de la Covid-19, així com homenatjar als professionals sanitaris que han fet possible que puguem tornar progressivament a la normalitat.
Les imatges de prop de 34.000 persones ensenyant com vivien els moments més crítics de la pandèmia s’ajunten per representar en conjunt els col·lectius que van ser a primera línia durant el confinament. Una metgessa, un botiguer o una conductora d’ambulància són algunes de les persones que, a través de la llengua de signes catalana, fan visible al mural la paraula «Solidaritat».
Una instal·lació on s’explicarà el projecte serà present al Parc del Fòrum entre el 8 i el 10 de juliol durant tot el Festival Cruïlla abans de la presentació de l’obra permanent a Igualada el 17 de juliol en un acte d’homenatge a les víctimes de la pandèmia.
Artistes que pintaran els caps de cartell
Una selecció d’artistes urbans pintaran retrats de gran format dels principals caps de cartell del festival, de manera que podràs passejar pel recinte i veure com es completen durant el festival.
Aquest any, apugem el nivell i comptem amb grans referents del muralisme, el graffiti i altres tècniques pictòriques urbanes del país.
Aeec, Albert Bonet, Bublegum, Eslic, Ken, Sex, El niño de las pinturas, Sigrid Amores i Slim Safont.
Tota la info a www.cruillabarcelona.com

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com