Cerba Internacional es converteix en el patrocinador principal del CE Sabadell FC

El logotip de Laboratorio lluirà a la part frontal de la samarreta de joc del primer equip

L’empresa sabadellenca especialitzada en anàlisi clínic i diagnòstics, Laboratorio Cerba Internacional, és el nou patrocinador principal del CE Sabadell. Els laboratoris fundats pel sabadellenc Dr. Hernández, lluiran el seu logotip al pit de la samarreta de joc del primer equip aquesta temporada.  L’acord de dues temporades -fins al 2023- entre el CE Sabadell FC i Laboratorio Cerba Internacional inclou una gran visibilitat de marca tant en actius publicitaris, a l’estadi de la Nova Creu Alta, marcador, lones i tanques, sala premsa, zona mixta com en diferents activacions en les comunicacions digitals.

Els laboratoris referents en l’àmbit clínic compten amb dos centres a Sabadell i oferiran els seus serveis als socis del CE Sabadell a uns preus atractius.

El nou patrocinador principal del CE Sabadell, a més d’altres activitats del calendari anual, donarà nom a la COPA CES-Laboratori CERBA, el tradicional torneig de final de temporada entre mitjans de comunicació, patrocinadors i professionals del CE Sabadell.

Cerba Internacional és un laboratori punter en el sector sanitari gràcies a la seva especialització tant en analítica de referència com especial, i es troba en un gran moment d’expansió i projecció. L’empresa compta amb una forta presència a la ciutat de Sabadell, amb dos centres d’extracció de mostres i el seu laboratori central i seu logística. L’empresa proveeix anàlisis a altres laboratoris, així com asseguradores, hospitals, empreses de control de la salut i particulars i espera generar entre 37 i 40M d’euros en vendes a Europa i el Brasil, aquest any. Les dues entitats comparteixen uns mateixos valors com la importància del valor humà dins dels seus equips, a més del sentiment de pertinença a la ciutat de Sabadell.

Les dues entitats comparteixen uns mateixos valors de cura de la salut i el medi ambient, un fort compromís social i busquen amb aquesta relació retornar una part dels seus beneficis a la societat. A més remarquen, la importància de preservar la salut i el medi ambient per aconseguir un futur més pròsper.

El president del Centre d’Esports Sabadell FC, Esteve Calzada, assegura que “és un gran acord que ens fa molta il·lusió anunciar i esperem que es converteixi en un viatge d’èxit en el temps per ambdues entitats“.

Amb CERBA Internacional compartim els orígens, valors, i la visió de futur. De la seva mà i de les grans empreses que formen el projecte arlequinat estarem més a prop d’assolir els nostres objectius”.

Per part de Laboratorio CERBA Internacional, el CEO Miquel Parellada, assegura que “donat el sector en el que treballem ens resulta molt coherent col·laborar amb una entitat esportiva que comparteix amb nosaltres la importància per la cura de la salut. A més a més tenint en compte la trajectòria del club ens resulta tot un orgull poder iniciar aquest patrocini”.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Deportes

This site is protected by wp-copyrightpro.com