L’Andorra s’endú el primer partit de la temporada

FC ANDORRA - LINARES DEP (1-0)

Primera victòria de la temporada en un partit vibrant que ha mantingut la tensió fins al final. I és que l’Andorra ha estat netament superior en el primer temps, però li ha calgut patir fins al xiulet final. El Linares ha fet un pas endavant en el segon temps i ha gaudit de dues ocasions claríssimes per fer l’empat. Finalment, els tres punts s’han quedat a casa i els tricolors han pogut celebrar la primera victòria del curs.

Des del xiulet inicial s’ha vist clar que l’Andorra volia dominar a través de la pilota i així ha estat. Els d’Eder Sarabia s’han fet amb la possessió i han anat guanyant terreny amb el pas dels minuts. I és que el primer quart d’hora ha estat força calmat, de tempteig, fins que al 16’, Marc ha posat a prova per primera vegada Nauzet amb un xut ras. La primera ocasió veritablement clara, però, ha arribat tres minuts després, quan Héctor ha recollit una passada filtrada de Marc Fernández però no ha pogut superar la sortida del porter rival. El Linares, per la seva banda, gairebé no ha inquietat Nico Ratti en tot el primer temps, mentre que els tricolor han trobat finalment la recompensa al bon joc en el minut 33. Eudald ha conduït des del mig del camp, ha combinat amb Carlos Martínez i ha superat la sortida de Nauzet amb un xut creuat per inaugurar el marcador i anotar el primer gol de l’Andorra a la 1a RFEF. Un autèntic golàs que feia justícia al que s’havia vist fins aleshores. I el botí local encara hauria pogut ser més gros, quan en el temps afegit, Carlos s’ha plantat dins l’àrea, ha superat Nauzet amb el xut que, finalment, ha tret un defensa quan la pilota ja entrava.

La segona meitat ha començat amb un guió similar, amb l’Andorra dominant, sobretot a partir d’uns primers minuts de tempteig. A partir del minut 10, els tricolors han trobat la manera de superar la pressió visitant i han aconseguit instal·lar-se a camp contrari. Però d’ocasions ben poques, tret de la vegada que Héctor s’ha plantat sol dins l’àrea, però sense angle, no ha trobat espai per fer la rematada (63′). I això, ha donat ales al Linares, que poc a poc ha anat guanyant metres, sobretot a través d’accions a pilota aturada. I en una d’aquestes ha arribat una ocasió claríssima pels visitants per fer l’empat, en un cop de cap de Marc Castells que s’ha trobat amb una intervenció estratosfèrica de Nico Ratti (67′).

Tocava patir fins al final i l’Andorra s’ha posat la granota de treball per defensar el marcador. I el cert és que en aquesta nova versió, els d’Eder Sarabia s’han mostrat igual de seriosos, tot i que la resistència tricolor se n’hauria pogut anar en orris en una nova ocasió claríssima d’Etxaniz. Al final, però, el marcador ja no s’ha mogut i l’Andorra ha pogut celebrar els tres primers punts de la temporada.

 

FITXA TÈCNICA

FC ANDORRA: Nico Ratti, Altimira (Zourdine, 87′), Roger Riera, Vilanova, Héctor Hevel (Morer, 70′), Riverola (Pedraza, 87′), Carlos Martínez (Rubén Enric, 87′), Marc Fernández (David Martín, 79′), Sergio Molina, Rubén Bover i Eudald.

LINARES DEP.:  Nauzet Pérez, Miguel Marín, Marc Castells, Josema, Fran Lara (Etxaniz, 72′), Hugo Díaz (Fenoll, 72′), Rodri (Meléndez, 86′), Fran Carnicer (Barbosa, 60′), Guerrero, Dani Perejón i Luis Castillo.

GOLS: 1-0 (33′) Eudald.

Font: fcandorra.com

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Deportes

This site is protected by wp-copyrightpro.com