‘The Big Bang Tontery’ de Gerard Borrell torna a l’Aquitània Teatre de Barcelona

Un show de màgia-comèdia molt gamberro, en cartell tots els dijous fins el 28 d'octubre

Aquest dijous, 16 de setembre, a les 20:30 hores, el mag-còmic GERARD BORRELL estrena a l’Aquitània Teatre de Barcelona una nova temporada del seu exitós espectacle THE BIG BANG TONTERY.

El Big Bang va generar la tonteria més gran que ha existit mai: la humanitat. I la humanitat, per la seva banda, va crear a Gerard Borrell, un «tonto» dels que cau bé. O això es creu ell.

Ara, per seguir el sorprenent cicle de la vida còsmica, Gerard Borrell torna amb el seu mític xou de màgia i comèdia, el clàssic de sempre, però amb més «tonteria» que mai. I mira que el llistó estava molt alt.

L’únic propòsit interestel·lar d’aquest showman desvergonyit i provocador és «liar-la parda» i, per això, no és imprescindible haver estudiat, perquè aquí no hi ha exàmens, ni universitaris frikis, ni jocs de rol; només es requereix un públic predisposat a tot, amb ganes de passar-ho bé i, sobretot, riure sense prejudicis.

THE BIG BANG TONTERY és un espectacle còmic i molt gamberro on els límits són l’infinit i més enllà. En aquest show per a adults, Gerard Borrell demostra el seu enginy a l’hora d’improvisar en els diàlegs amb el públic, fent riure i sorprenent als espectadors amb el seu inimitable estil barrejant màgia i comèdia.

Graduat en art dramàtic pel Col·legi de Teatre de Barcelona, amb un llarg recorregut pels teatres d’arreu del país i col·laborador habitual en destacats programes de TV, Gerard Borrell considera que la màgia és un art escènic molt complet que li permet jugar amb diferents elements artístics i, en conjunt, oferir un show espectacular.

Les entrades de THE BIG BANG TONTERY, que estarà en cartell a l’Aquitània Teatre tots els dijous fins el 28 d’octubre, es poden adquirir a: www.aquitaniateatre.com

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Artes Escénicas

This site is protected by wp-copyrightpro.com