Alanaire tornen amb un nou single «Reviure», una mescla de sensibilitat, música electrònica i cançó d’autor

És un dels grups més prometedors de l'escena balear i estan apadrinats per Joan Miquel Oliver, que ha fet les mescles de totes les seves cançons

Alanaire és una de les formacions emergents més interessants de l’escena pop mallorquina actual. Després de l’èxit del seu primer EP de títol homònim, que suma més de 250.000 reproduccions a les plataformes digitals, Alanaire torna amb la cançó «Reviure«, una nova demostració del talent innat i bon gust dels mallorquins. La nova cançó és una mescla de sensibilitat, arranjaments de música electrònica amb una base de cançó d’autor que quadra a la perfecció.

És la primera cançó que han produït els mateixos Alanaire i explora uns grooves i unes melodies encara més sofisticades que els seus temes anteriors. La lletra conserva el seu estil intimista i introspectiu, però està banyada d’un optimisme que reflecteix el moment que estan vivint com a banda. Com la resta de cançons del grup, ha estat mesclada per Joan Miquel Oliver. El videoclip l’ha dirigit el fotògraf Natxo Bassols, que amb jocs de llums aconsegueix captar i multiplicar l’energia implosiva de la cançó, hi han col·laborat Pep Company i Palmapping.

Avui, 16 de setembre, Alanaire actuaran al MMVV, a l’Auditori de l’Atlàntida, on presentaran el seu directe als professionals de la música en directe.

 

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com