Ramon Mirabet és el protagonista del pròxim enCantados

Dimarts 28 de setembre al Centre Cultural Albareda de Barcelona

El cantautor barceloní Ramon Mirabet és el protagonista del pròxim enCantados, el primer en un local amb bucle magnètic: el Centre Cultural Albareda.

enCantados és el primer cicle de música i entrevista inclusiu per a persones sordes, amb intèrpret de llengua de signes. I el fet que les persones amb implant coclear puguin beneficiar-se d’aquest sistema d’escolta és una dada important.

El dimarts 28 de setembre, a les 20.00 hores, Ramon Mirabet despullarà cançons com Another Man Done Gone, For The Lady i HappyDays, i respondrà a les preguntes que li formularán la Núria Martorell i… els fans. Una excel·lent manera de conèixer millor l’artista i el seu repertori. Sempre, amb l’Eva García Codorniu signant l’esdeveniment. La intèrpret de Llengua de Signes és CODA (filla de pare i mare sords), actua descalça, i des de l’anterior enCantados de Las Isabeles, forma part de l’equip.

Ramon Mirabet recalarà a enCantados immediatament després de la seva ‘Gira per la mar’. Un tour que realitza en un llaüt (un vaixell pesquer), amb diferents accions mediambientals.

 

Dimarts 28 de setembre, de 20 a 21h

28 de setembre de 2021

Espai: Sala d’actes

Entrada gratuïta amb reserva prèvia. Cabuda limitada. Reserves en línia, presencialment o per telèfon. Es poden reservar fins a dues entrades per persona a partir de les 10 h del dilluns de la setmana de l’activitat. L’obertura de portes es farà 30 minuts abans de començar. La reserva de l’entrada es mantindrà fins a 10 minuts abans de l’inici, en cas que hi hagi problemes d’aforament.

Protocol Covid-19: És indispensable l’ús de mascareta. Us prendrem la temperatura (no es podrà entrar si el resultat és superior a 37º), caldrà posar-se hidrogel i respectar l’1,5 m de distància. Els seients de l’activitat seran preassignats. L’entrada i sortida es farà de forma esglaonada seguint les indicacions del personal del centre. Gràcies per la col·laboració.

Preu: Gratuït

Podreu fer les inscripcions en línia a partir del 27/09/2021 a les 10 h AQUÍ

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

Lo último de Noticias

This site is protected by wp-copyrightpro.com